logo

کد خبر : 1199
تاریخ خبر : 1402/03/29
پساب‌های تصفیه شده، مشتری ندارد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران:

پساب‌های تصفیه شده، مشتری ندارد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت: واحدهای صنعتی تمایلی به استفاده از پساب‌های تصفیه شده ندارند.

حسین احمدی

به گزارش چامه شمال، بهزاد برارزاده در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی با اشاره به اینکه پساب‌های تصفیه‌شده در نوشهر، چالوس، بابلسر، جویبار و ساری به مصرف کشاورزی می رسد، اظهار کرد: ۲ هزار مترمکعب پساب تصفیه شده در تصفیه‌خانه‌های استان باید به مصرف صنایع برسد که متاسفانه اینگونه نیست‌ و بصورت رایگان به مصرف کشاورزی می رسد‌.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در رابطه با عقب‌ماندگی پروژه فاضلاب قائمشهر، از اجرای ۲۶ کیلومتر خطوط انتقال در این شهر خبر داد و افزود: رایزنی در جهت تخصیص اعتبار از بانک توسعه اسلامی برای پروژه های فاضلاب ۵ شهر استان از جمله قائمشهر در دست اقدام است و چشم‌انداز پیش‌رو با توجه به برقراری روابط با عربستان روشن است.

مدیرعامل آبفای مازندران مشکل دیگر پروژه فاضلاب قائمشهر را تنش اجتماعی در رابطه با احداث تصفیه‌خانه در زمین خریداری شده در روستای "لموک" عنوان کرد و از مسئولین خواست در این رابطه شرکت آب و فاضلاب را یاری کنند.

برارزاده با اشاره به اینکه کیک لجن تهیه شده در تصفیه خانه‌های فاضلاب که قابلیت تبدیل شدن به کود را دارد در مازندران متقاضی ندارد، اضافه کرد: دو سرمایه‌گذار از مشهد و قم متقاضی هستند تا محصول موردنظر را تهیه و به استان خودشان انتقال دهند.

وی بار دیگر همچون نشست خبری قبلی با اعلام اینکه شرق مازندران تشنه است، گفت: ۲۰ شهر و ۲۱۳ روستا دچار تنش آبی هستند که برای فرار این بحران نیازمند ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران با اعلام اینکه میانگین استفاده از آب‌های سطحی در بخش شرب در کشور ۵۳ درصد است که این رقم در مازندران تنها ۱۲ درصد است، افزود: ۶۲ هزار حلقه چاه در شعاع ۲ کیلومتری چاه‌های شرکت قرار دارند که این مساله موجب کمبود آب به میزان ۱۳۸۹ لیتر در ثانیه شده است.

برارزاده با اشاره به اینکه برای جبران این کمبود هر شهروند باید ۷۰۰ لیتر و شرکت آب و فاضلاب نیز باید ۷۰۰ لیتر مخزن ذخیره داشته باشد، خاطرنشان کرد: در این راستا ۳۸۴ هزار مترمکعب کمبود مخزن داریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران با بیان اینکه بنیاد حاج اکبر ابراهیمی ۲۵۰ کیلومتر لوله جهت آبرسانی به ۱۰۰ روستا اختصاص داده است، ضمن قدردانی از خیرین اعلام کرد تاسیسات ایجاد شده بنام خیرین خواهد شد.

برارزاده از بهر‌مندی ۱۳۳ روستا با ۷۰ هزارنفر جمعیت از آب شرب خبر داد و گفت: آبرسانی به ۲۰۰ روستا با اعتبار ۳۳۰۰ میلیارد ریالی محرومیت‌زدایی در دست اجراست.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگارمان در رابطه با توقف پروژه خط انتقال آب ساری بطول حدود ۳ کیلومتر که با مخالفت شهرداری هنوز به سرانجام نرسید، توضیح داد: این پروژه همچنان متوقف بوده و شهرداری مانع اجرای آن است.

انتهای پیام/