به گزارش چامه شمال در این ارتباط مدیرکل بیمه سلامت مازندران با اشاره به تشکیل صندوق بیماران صعب العلاج در دولت سیزدهم برای حمایت مالی از اینگونه بیماران گفت: تاکنون ۸۳۰ میلیارد ریال از اعتبارات این صندوق برای درمان بیماران مازندرانی هزینه شده است.
دکتر محمدرضا میرزایی اضافه کرد: دولت سیزدهم این تصمیم را در راستای ایجاد وحدت رویه و انسجام در منابع مالی و خدمات برای گسترش پوشش هزینه بیماران یاد شده و ایجاد عدالت در دسترسی و بهرهمندی از خدمات درمانی اجرایی کرده است.
وی اضافه کرد: منابع اطلاعاتی حوزه بهداشت و درمان مازندران، تعداد بیماران خاص، صعب العلاج و نادر این استان را بیشتر از ۳۰ هزار نفر پیش بینی کرده که ۱۰ هزار نفر از این افراد در سامانه شهروندی بیمه سلامت ثبت نام کردند.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران افزود: حدود ۷۵ درصد این بیماران نشان دار شدند یعنی اینکه مدارک پزشکی آنها تایید و به صورت سیستمی تسویه هزینه های آنها صورت می گیرد.
میرزایی یادآور شد: تاکنون به پرونده پزشکی چهار هزار بیمار خاص و صعبالعلاج مازندرانی رسیدگی شد و با تایید هزینه های صرف شده ۳۰۰ میلیارد ریال بابت اسناد درمانی ارائه شده از سوی بیماران از طریق این صندوق پرداخت شد.
وی ادامه داد: همچنین ۵۳۰ میلیارد ریال بابت ۱۰ هزار بیمار خاص مازندران ثبت شده در سامانه هزینه های درمانی پرداخت شد.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران اعلام کرد: از آبان پارسال صندوق حمایت از بیماران خاص، صعبالعلاج و نادر در کشور با هدف حمایت این نوع بیماران راه اندازی شد و فعالیت خود را آغاز کرده است.
میرزایی استفاده و بهره مندی بیماران از خدمات این صندوق را منوط به ثبت نام و بارگذاری مدارک بیماری مورد تایید پزشک و کارشناسان بیمه سلامت در سامانه "شهروندی بیمه سلامت" عنوان کرد و گفت: برای این منظور افرادی که به این نوع بیماریها مبتلا هستند میبایست به دفاتر پیشخوان دولت و نیز ادارات و نمایندگی های بیمه سلامت در شهرستان ها مراجعه کنند و مدارک خود را تحویل تا ثبت نام آنها در سامانه مورد نظر انجام شود.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران با اشاره به نبود اطلاعات جامع در خصوص تعداد بیماران خاص، صعب العلاج و نادر استان گفت: پیش بینی می شود حدود ۳۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج در استان زندگی کنند که ۱۰ هزار نفر در سامانه شهروندی بیمه سلامت ثبت نام کردند و در حال حاضر از خدمات این صندوق حمایتی دولت برخودار هستند.
میرزایی ادامه داد: از مجموع بیمارانی که مراحل ثبت نام خود را انجام دادند حدود ۷۵ درصد نشان دار شدند و این نشان دارشدن یعنی اینکه این افراد سیستم آنها را می شناسد و با مراجعه به مرکز دولتی صددرصد و در مراکز خصوصی ۸۰ درصد هزینه های درمان آنها پرداخت می شود.
وی یادآور شد: در حال حاضر هزینههای درمان پنج بیمار خاص شامل ام اس، تالاسمی، هموفیلی، پیوند کلیه و دیالیز و ۱۰۷ گروه بیماری صعب العلاج از این صندوق پرداخت می شود.
انتهای پیام/