logo

کد خبر : 1240
تاریخ خبر : 1402/04/27
پایان مناقشه دستگاه‌های متولی در طرح آبرسانی سد شهید رجایی
پس از وقفه‌ای طولانی میسر شد؛

پایان مناقشه دستگاه‌های متولی در طرح آبرسانی سد شهید رجایی

بخشی از طرح "آبرسانی از سد شهید رجایی" که بعلت عدم همراهی شهرداری ساری چندسالی معطل مانده بود به سرانجام رسید و مدیرعامل آب‌منطقه ای مازندران از آغاز عملیات اجرایی آن خبر داد.

به گزارش چامه شمال، حیدر داوودیان گفت: پروژه مهم تکمیل آبرسانی به شهر ساری از سد شهید رجایی با دریافت مجوزهای لازم به مرحله اجرا رسیده و کلنگ آغاز عملیات اجرایی آن، ماه آینده با حضور استاندار مازندران آغاز می شود.

وی با اشاره به بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آب آشامیدنی ساری در دهه فجر 1398 اظهار کرد: توان تاسیسات تصفیه‌خانه شهر ساری که طی 4 سال اخیر آب مخزن سد شهید رجایی را پس از سالمسازی و تصفیه وارد شبکه آب آشامیدنی ساری می‌کند، 1500 لیتر در ثانیه است که در حال حاضر توان انتقال یک‌هزار لیتر در ثانیه توسط خط انتقال وجود دارد.

مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران افزود: با اجرای طرح تکمیل آبرسانی به شهر ساری از سد شهید رجایی، توان انتقال آب تصفیه شده از این زیرساخت به شبکه توزیع شهر ساری 500 لیتر در ثانیه افزایش می‌یابد.

داوودیان خاطرنشان کرد: آب مخزن سد شهید رجایی از طریق یک خط انتقال 25 کیلومتری ابتدا به تصفیه‌خانه مدرن شهر ساری می‌رسد و پس از تصفیه با خط انتقال 9 کیلومتری وارد مخزن بزرگ باغ‌کرمانی ساری می‌شود.

وی ادامه داد: برای انتقال کل 1500 لیتر در ثانیه به شبکه توزیع مرکز استان نیازمند اجرای خط انتقال بطول یک کیلومتر از باغ‌کرمانی تا ابتدای شبکه هستیم که پس از پیگیری‌های فراوان برای دریافت مجوزهای لازم، خوشبختانه این پروژه اکنون با انتخاب پیمانکار به مرحله اجرایی رسیده و قرار است ماه آینده کلنگ آغاز عملیات اجرایی این پروژه مهم آبرسانی استان به زمین زده شود.

مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران درباره مدت و اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح گفت: این پروژه دارای ردیف اعتبار ملی است و برای اجرای آن یک هزار و 200 میلیارد ریال اعتبار برآورد شده که در صورت تامین اعتبار طبق زمان‌بندی در 9 ماه اجرا می‌شود.

داوودیان تصریح کرد: با اجرای این خط انتقال 3 کیلومتری، امکان انتقال کامل ظرفیت تصفیه‌خانه به شبکه شهر ساری فراهم می‌شود که کمک بسیار زیادی به رفع تنش آبی و کمبود آب در پیک مصرف خواهد کرد.
انتهای پیام/