حسین احمدی
به گزارش چامه شمال، احسان آهنگر در مجمع عمومی و همایش مدیران موسسات و تشکلهای فرهنگی قرآن و عترت مازندران که از صبح امروز در ساری آغاز شد، اظهار کرد: دشمن به یقین رسیده است با تغییر سبک زندگی جامعه ایرانی که برگرفته از دین اسلام است؛ راه برای به زانو درآمدن جمهوری اسلامی ایران هموار خواهد شد.
وی افزود: این مجمع به بهانه همافزایی و تعامل بیشتر میان موسسات قرآنی شکل گرفت و این شبکه عظیم قرآن در استان نیازمند چنین برنامههایی است.
این مسئول ادامه داد: امروز همه دستگاههای اجرایی استان در راستای ترویج فرهنگ قرآنی باید تمام توان خود را به میدان بیاورند.
آهنگر عنوان کرد: مطالبه فعالان قرآنی از دستگاههای اجرایی باید همین امر باشد و در راس باید سه دستگاه ارشاد، تبلیغات اسلامی و آموزش و پرورش تلاشی مضاعف داشته باشند.
وی بیان کرد: باید شاهد جریان سازی رویدادهای قرآنی در استان با برگزاری برنامههای متنوع و منسجم باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اعلام کرد: سند راهبردی توسعه فعالیتهای قرآنی هنوز شکل اجرایی و نهایی به خود نگرفته و باید با کمک تمامی دستگاههای متولی این امر مهم محقق شود.
آهنگر گفت: استان مازندران دیار علویان باید در امور قرآنی یک استان پیشاهنگ در کشور باشد و این امر با توجه به ظرفیتهای قرآنی استان، شدنی است.
وی یادآور شد: برگزاری دوره و کارگاه آموزشی و نیز شناسایی فعالان و تشکلهای فرهنگی قرآنی در دستور کار است.
لزوم توجه بیشتر به موسسات قرآنی
همچنین مدیرعامل اتحادیه قرآنی مازندران خواستار توجه بیشتر به موسسات قرآنی شد.
دکتر سید مهدی احمدی در همایش سالانه مدیران موسسات و تشکلهای فرهنگی قرآن و عترت مازندران اظهار کرد: مشکل اصلی ما دیده نشدن اتحادیه قرآن است و متاسفانه مورد توجه واقع نمیشویم.
وی افزود: ما را باید استاندار، شهرداران، فرمانداران و مدیران کل استان ببینند و متاسفانه تاکنون این امر محقق نشده است.
مدیرعامل اتحادیه قرآنی مازندران خاطرنشان کرد: نمیگویم کار انجام نشده است اما کاری که در شان قرآن باشد هنوز اجرایی نگردید.
احمدی اضافه کرد: اگر این موسسات دیده نشوند، بیانگیزه و تعطیل میشوند و متاسفانه بسیاری از این موسسات در حال ورشکستگی هستند.
وی با اعلام اینکه مشکل اتحادیه قرآن مازندران تنها و تنها با قراردادن بودجه اعتباری حل خواهد شد، گفت: امروز مؤسساتی داریم که از پرداخت قبوض آب و گاز خود عاجزند.
مدیرعامل اتحادیه قرآنی مازندران افزود: اتحادیههای قرآنی بازوان دو دستگاه متولی ارشاد و تبلیغات اسلامی هستند و همواره پای کار بوده و نیازمند حمایت جدی هستند.
احمدی یادآور شد: ۲۷۵ موسسه قرآنی در استان مازندران فعال بوده و تمام این موسسات در قالب اتحادیه قرآنی فعالیت میکنند.
موسسات قرآنی شیوههای نوین را به خدمت گیرند
نماینده ولیفقیه در استان مازندران خواستار بکارگیری شیوههای نوین در آموزش قرآن شد.
آيتالله محمدباقر محمدی لائینی در همایش مدیران موسسات و تشکلهای فرهنگی قرآن و عترت مازندران اظهار کرد: برای پیشرفت یک مجموعه دو شرط لازم وجود دارد؛ نخست اینکه خود فرد یک فعال قرآنی پرتلاش و دارای روحیه جهادی باشد و دوم اینکه زیرساخت لازم برای فعالیت مجموعه قرآنی فراهم باشد.
وی افزود: اینکه اسم ما فعال قرآنی باشد اما فعال نباشیم کارمان با وجود تخصیص اعتبارات خوب هم به جایی نمیرسد.
نماینده ولیفقیه در مازندران خاطرنشان کرد: نمونه بارز فعال قرآنی، پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله بود که مشقتهای فراوانی را متحمل شد.
آيتالله محمدی لائینی گفت: شورای توسعه فعالیت قرآنی زیرساخت لازم برای مجموعه فعالیت قرآنی است که در دهه هشتاد کلید خورد اما تاکنون محقق نشده و اخیرا این امر با جدیت دنبال میشود.
وی عنوان کرد: یک نماینده برای این منظور انتخاب کردیم و در ۱۹ شهر و شهرستان مازندران شورای توسعه فعالیت قرآنی شکل گرفت.
نماینده ولیفقیه در مازندران بیان کرد: زیر ساخت توسعه فعالیت قرآنی با تشکیل این شورا فراهم شده و بسیاری از مشکلات موسسات در همین شوراها مرتفع خواهد شد.
آيتالله محمدی لائینی با اشاره به اینکه فعالان قرآنی باید خستگیناپذیر و پرتلاش باشند و در میدان عمل اهل کار باشند، افزود: موسسات و خانههای قرآنی باید با اعتمادسازی از ظرفیت خیرین بهره ببرند.
وی با اعلام اینکه موسسات قرآنی باید توانمند و بهروز باشند و شیوههای نوین متناسب با زمان را به خدمت بگیرند، تاکید کرد: موسسات قرآنی باید با نظام آموزش و پرورش هماهنگ باشند و ناهماهنگی ایجاد مشکل خواهد کرد.
نماینده ولیفقیه در مازندران، اعلام کرد: باید در حوزه تفسیر و آموزش روخوانی عمومی کار جدی در استان صورت گیرد.
آيتالله محمدی لائینی گفت: اتحادیه نیز باید بدنبال بسترسازی و زیرساخت باشد و موسسات را توانمند کند.
وی با تاکید بر اینکه ترویج جلسات خانگی قرآن نیز از اموری است که باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: تمام مشکلات امروز جامعه یک بعد فرهنگی دارد و هر چه به قرآن نزدیک شویم مشکلات ما کمتر خواهد شد.
نماینده ولیفقیه در مازندران، خاطرنشان کرد: تمام مسئولان اجرایی باید بدانند که وظیفه اول شان توجه به قرآن و فرهنگ قرآنی است.
آيتالله محمدی لائینی متذکر شد: سبک زندگی قرآنی و فرهنگ قرآنی از اموری است که باید با جدیت مورد توجه قرار گیرد.
سبک زندگی قرآنی، راهگشای مشکلات جامعه است
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران گفت: سبک زندگی قرآنی راهگشای بسیاری از مشکلات امروز جامعه است.
حجتالاسلام محمدمهدی شریفتبار در همایش مجمع عمومی و همایش مدیران موسسات و تشکلهای فرهنگی قرآن و عترت مازندران اظهار کرد: آنچه در فضای تصمیم سازی قابل توجه است آن است که چگونه میتوانیم در میدان باشیم.
وی افزود: فعالیتهای قرآنی زیست بوم خودش را دارد و باید عناصر اصلی زیست بوم در جای خودش باشد.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: باید مشخص شود راهبران قرآنی، موسسات و کنشگران آن چه کسانی هستند و اگر نتوانیم هر یک را در جایگاه خود تعریف کنیم نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد.
حجتالاسلام شریفتبار ادامه داد: باید بدانیم اگر جایگاه کنشگر و راهبر تغییر یابد مشکل ایجاد خواهد شد و لذا سند راهبردی فعالیت موسسات قرآنی راهگشای این مشکل است.
وی عنوان کرد: مجموعه خانههای شهری و روستایی قرآنی سرمایه عظیمی در مازندران هستند که حائز رتبه نخست در کشور شدهاند.
حجتالاسلام شریفتبار بیان کرد: سبک زندگی قرآنی راهگشای بسیاری از مشکلات امروز جامعه است.
انتهای پیام/