logo

کد خبر : 4376
تاریخ خبر : 1402/07/12
توقف سد فینسک یکی از مطالبات اصلی مردم مازندران است
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی:

توقف سد فینسک یکی از مطالبات اصلی مردم مازندران است

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی صدور دستور توقف سد فینسک را یکی از مطالبات اصلی در سفر دوم رئیس جمهور به مازندران اعلام کرد.

حسین احمدی

به گزارش چامه شمال، منصورعلی زارعی در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی در پاسخ به سوال خبرنگارمان در رابطه روند ساخت سد فینسک با اشاره به اینکه این سد در ۳ دوره بودجه دریافت کرد، افزود: به اتفاق رئیس کمیسیون کشاورزی در سرشاخه سد فینسک حاضر شدیم تا از نزدیک روند کار را مورد بررسی قرار دهیم.

وی به تهیه یکهزار صفحه نقطه‌نظرات کارشناسی درباره مضرات احداث سد فینسک اشاره و از جدیت در جلوگیری از روند ساخت این سد خبر داد.

زارعی از تعطیلی ۳ مجموعه ورزشی در ساری انتقاد کرد و گفت: مصوبات دولت در استان اجرایی نشده است. به طور نمونه در بازدید اسفند ۱۴۰۰ از نیروگاه ساری اعلام شد که باید تا ۶ ماه دیگر به اتمام برسد که تاکنون عملی نشده است.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی افزود: کشاورزی باید از حالت سنتی به حالت صنعتی تغییر ماهیت دهد تا شاهد جهش و دستیابی به ضریب بهره‌وری مطلوب در این بخش باشیم.

زارعی با اشاره اینکه ایجاد شهرک غذایی و تبدیلی جزو ضروریاتی است که از همان بدو کار پیگیر این مساله بودیم، اعلام کرد: موضوع منطقه آزاد نتیجه یک کار جمعی بود و پیگیری و تلاش نمایندگان منتج به حصول نتیجه موردنظر شد.

وی در رابطه با پروژه‌های نیمه‌تمام، عنوان کرد: در سال‌های گذشته پروژه‌های متعددی داشتیم که نیمه‌تمام باقی ماند و عمر برخی حتی به ۲۵ سال نیز می‌رسد.‌

زارعی گفت: در پروژه تعریض جاده تاکام ساری که در دو سال اخیر انجام شده با اقدامات صورت گرفته یک دهه قبل برابری می‌کند و در مجموع نمی‌توان گفت که دولت نسبت به پروژه‌های نیمه تمام بی‌تفاوت است.

عضو کمیسیون کشاورزی در مجلس شورای اسلامی در خصوص چرایی عدم خودکفایی برنج اظهار کرد: ما می‌توانیم در برنج به خودکفایی برسانیم که باید حداقل ۶۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت گیرد و تبدیل سرمایه‌های غیرمولد به مولد یکی از راهکارهای مهم در این خصوص است.

زارعی با اشاره به اینکه باید زیرساخت‌هایی را به بخش کشاورزی بیاوریم که یک ضرورت برای خودکفایی و افزایش بهره‌وری است، مطرح کرد: ثمردهی در بخش دانش‌بنیان کمی به کندی صورت می‌گیرد.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه دولت نباید برنجی را وارد کند که قیمت آن کمتر از هزینه تولید و سود متعارف برنج در کشور باشد و این مطالبه اصلی ما است، ادامه داد: وجود مافیای واردات نگذاشته است که دانش‌پژوهان حوزه کشاورزی، پای‌شان به وزارت کشاورزی برسد.

زارعی یادآور شد: حوزه گردشگری پایه و اساس استان بوده و باید زیرساخت‌های لازم برای ورود سرمایه‌گذاران ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه بزرگ‌ترین طرح گردشگری - رودخانه‌ای کشور با رعایت محیط زیست و تغییر کاربری به مساحت ۴۵ کیلومتر از تجن تا دریای خزر در ساری در دست مطالعه است، خاطرنشان کرد: شهرداری باید سرمایه‌های غیرمولدش را به مولد تبدیل و نباید حقوق پرسنل را با تسهیلات پرداخت کند.

زارعی اضافه کرد: متاسفانه سد لاستیکی تجن در فصل تابستان تعطیل بود ‌و از ظرفیت گردشگری‌اش استفاده نشد.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه همه کارها باید به مردم واگذار شود، تاکید کرد: نرخ مرکبات نیز باید از حالت دستوری خارج و قیمت را عرضه و تقاضا تعیین کند.

زارعی افزود: اکنون دیگر در شورای قیمت‌گذاری تنها تعیین قیمت صورت نمی‌گیرد، بلکه سیاست‌های حمایتی نیز تدوین می‌شود.

انتهای پیام/