به گزارش چامه شمال، حسین احمدی در آیین اختتامیه پنجمین جشنواره رسانهای ابوذر مازندران اظهار کرد: پنجمین جشنواره رسانهای ابوذر مازندران با همه فراز و نشیبها به ایستگاه پایانی رسید و نشان داد میتوان با رویکرد علمی و فنی، رویدادی در تراز ملی برگزار کرد.
وی افزود: برگزاری جشنواره پنجم گویای بلوغ این رخداد رسانهای است چراکه کمتر جشنواره مطبوعاتی توانسته است طی پنج سال، پنجمین دوره را به سرانجام برساند.
احمدی ادامه داد: یکی از مهمترین نکاتی که جشنوارههای رسانهای مازندران از آن رنج میبرند، مبهم بودن فرآیند برگزاری است که علل مختلفی دارد اما ابوذر طی سالهای گذشته نشان داد که پایبند به زمانبندی دقیق است و تمام همّ و غمش را برای برگزاری اختتامیه در موعد مقرر بکار میبندد.
دبیر پنجمین جشنواره رسانهای ابوذر مازندران گفت: با توجه به وجود نظم در برگزاری جشنواره ابوذر در سنوات گذشته، امسال سرنوشت این رخداد رسانهای به عاقبت سایر جشنوارههای مطبوعاتی استان مبتلا شد و پایان کارش با تاخیر شش ماهه مواجه گردید.
احمدی اضافه کرد: در بحث چرایی این نقیصه مساله اصلی عدم حمایت متولیان امر از این رویداد است و انتظار میرود مسئولین مرتبط با این جشنواره در سالهای آتی نگاه مهربانهتری به این داستان داشته باشند.
وی اشاره کرد: در بُعد فنی و رسانهای جشنواره ابوذر هم میتوان گفت؛ این رویداد با برگزاری پنج دوره متوالی به کمال رسیده و آثار دریافتی گوه این مدعاست؛ چنانچه امسال شاهد ارائه دستنوشتههای فاخرتری به دبیرخانه بودیم.
احمدی افزود: شاهد این سخن، برگزیدهشدن ۳ اثر از جشنواره ابوذر مازندران در جشنواره ملی ابوذر است و استان مازندران تنها استانی بود که بیشترین جوایز را به خود اختصاص داد.
دبیر پنجمین جشنواره رسانهای ابوذر مازندران خاطرنشان کرد: بهرهمندی از داوران تراز اول ملی رویکرد اصلی کارگزاران جشنواره ابوذر بوده و با انتشار کتاب جشنواره در ۳ دوره متوالی نشان دادند کیفیت، خط قرمز این رویداد است و برای رسیدن به آن، تمام ابزارها را بکار گرفتهاند.
احمدی با اشاره به اینکه ابوذر پنجم در بُعد کمی نیز فراتر از استاندارها رفت و با دریافت ۷۸۰ اثر رسانهای نشان داد از اقبال خوبی در میان خبرنگاران برخوردار است، گفت: این میزان آثار رسیده به دبیرخانه، برابر آثار رسیده به ۲ رویداد رسانهای دیگر در مازندران است.
وی گفت: آموزش، مساله بااهمیتی است که در جشنوارههای مطبوعاتی اثراتش بروز پیدا میکند و متاسفانه با تاکید چندباره به این موضوع مهم، همیّتی از سوی دستاندرکاران رسانه در مازندران در راستای برگزاری گارگاههای خبری مشاهده نمیشود و همچنان در رخوت بسر میبریم.
احمدی در پایان افزود: جا دارد بابت همه کاستیها و ضعفهایی که در مسیر برگزاری جشنواره پنجم وجود داشت، طلب پوزش کنم اما خاطرنشان میکنم تمام همت و تلاشمان را بکار گرفتیم تا امانتدار خوبی باشیم و مسیر را بهگونهای به پیش بردیم که شایستهترینها به روی سِن بروند و تشویق شوند.
دبیر پنجمین جشنواره رسانهای ابوذر مازندران تاکید کرد: پسندیده است از حضور پرشور خبرنگاران گرانقدر که رابطه دوستانهای با ابوذر برقرار کردند سپاسگزاری کرده و اضافه کنم اگر برگزیده جشنواره پنجم نشدید دلیلی بر ضعف نیست و "برنده، بازندهای است که یکبار دیگر هم تلاش کرده".
انتهای پیام/