حسین احمدی
به گزارش چامه شمال، تفاوت این دوره از جشنواره را میتوان به همزمانی برگزاری با روز ملی مازندران دانست و این مساله موجب شد تا شاهد شوق و هیجان بیشتری نسبت به دورههای قبل باشیم هرچند سرمای حاکم در سالن نمیگذاشت شور و حرارت برگزیدگان، وافر شود. گویا تالار فرهنگ و هنر مازندران نیاز به توجه بیشتری دارد.
نکته قابل توجه دیگر این دوره را باید همراهی دبیر جشنواره با اهالی خبر دانست که بازتاب این مساله در فضای رسانهای مشهود بود؛ نکتهای که مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز به آن اشاره کرد.
عدم حمایت متولیان شهری در این دوره از جشنواره بد توی ذوق میزد و آن سوی ماجرا، بخش خصوصی سنگ تمام گذاشت تا تئاتر مازندران تنها نماند!
رسانهها سنگ تمام گذاشتند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در آیین اختتامیه سی و ششمین جشنواره تئاتر مازندران در تالار فرهنگ و هنر ساری اظهار کرد: هنرمندان و اساتید برجستهای در مراسم اختتامیه تئاتر استان حضور پیدا کردند که جا دارد از این همراهی قدردانی کنم.
احسان آهنگر با اشاره اقدامات مناسبی که در برگزاری جشنواره تئاتر استان مازندران صورت گرفت، گفت: شاهد فعالیت مناسب گروههای تئاتر در این دوره بودیم.
وی اضافه کرد: معاونت هنری، توسعه و اداره حراست چندین ماه تلاشهای زیادی در برگزاری جشنواره انجام دادند و دبیر جشنواره همه همت خویش را به کار بست که خاطرهای ماندگار در این دوره از جشنواره در اذهان باقی بماند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به همکاری مناسب اصحاب رسانه که همراهی اثرگذاری با جشنواره داشتند، یادآور شد: شاهد بازتاب مناسبی از برگزاری جشنواره در رسانهها بودیم.
آهنگر ادامه داد: تجربه بسیار ارزشمند پیشکسوتان قوت قلبی برای برگزاری جشنوارههای پیشرو است و امید داریم که این روند ادامه داشته باشد.
وی با اعلام اینکه برگزاری این جشنواره باید آسیبشناسی مناسب شود، گفت: بیان نقاط ضعف در برگزاری باکیفیت دورههای بعد بسیار اثرگذار است.
آهنگر با اعلام اینکه برای توسعه تئاتر استان نیاز به همراهی و همکاری همه گروههای هنری داریم، افزود: وقت برای پرداختن به حواشی نداشته و باید از فرصتها استفاده مناسب کرد.
هنر و هنرمند در مازندران مظلوم است
دبیر سی و ششمین جشنواره تئاتر مازندران نیز از اقدامات مؤثر صورت گرفته در برگزاری جشنواره تئاتر گفت و گفت: تلاشها و دقت داوران در انتخاب خروجی آثار هنری تئاتر استان مشهود است.
هادی اصغری با ابراز رضایت از برگزاری دوره جاری، اعلام کرد: اقدامات خوبی برای برگزاری این دوره از جشنواره انجام شده است.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت داوران با تراز ملی، از تلاشهای مدیرکل ارشاد مازندران در راستای برگزاری باکیفیت جشنواره قدردانی کرد و افزود: جای خالی دستگاههای فرهنگی و خدماترسان در کمک به این برنامهها به شدت احساس میشود.
دبیر جشنواره تئاتر مازندران با انتقاد از عدم وجود بنرهای تبلیغاتی در سطح شهر، اظهار داشت: هنر و هنرمند در استان مازندران بسیار مظلوم است.
اصغری افزود: جای خالی دستگاههای اجرایی را تعدادی از سرمایهگذاران متعهد پر کردند و ما قدردان این مجموعهها هستیم.
وی با ابراز نگرانی از عدم اعتماد به هنرمندان استان، گفت: مشکل ما این است که در استان ما را باور نداشته و اعتماد نمیکنند. انتظار داریم از این به بعد اقدامات اثرگذار انجام شود.
اصغری در پایان با اشاره به اقدامات خوب زیرساختی برای توسعه تئاتر در استان مازندران توسط ادارهکل ارشاد، ابراز امیدواری کرد که این روند تداوم داشته باشد و به رشد و شکوفایی هنر تئاتر در این استان کمک کند.
تئاتر مازندران درخشان است
قطبالدین صادقی داور جشنواره سی و ششم اظهار کرد: آثار درخشانی در جشنواره ارائه شده است.
وی خاطرنشان کرد: مردم ما مظلوم نیستند بلکه ریشه در تاریخ دارند و ما نباید خودمان را کوچک فرض کنیم.
این استاد سینما و تئاتر با اعلام اینکه اخلاق یکی از اصول اساسی انسانهای متمدن است، افزود: شرط جامعه مدنی وجود فرهنگ و هنر است.
صادقی ادامه داد: جشنواره تئاتر مازندران نشان از مدنیت در جامعه استان بوده و اتفاق بزرگی رقم خورده است.
این هنرمند برجسته تئاتر یادآور شد: جشنواره تئاتر دستاورد بزرگ و ریشهای است و این موضوع باید مورد توجه قرار بگیرد.
صادقی خاطرنشان کرد: جامعه فرهنگی و هنری برای توسعه هنر هزینه میکند و از نظر بنده این هزینه سرمایهگذاری است.
در پایان مراسم برگزیدگان جشنواره سی و ششم تجلیل شدند. همچنین از خبرنگاران رسانههای گروهی که در این جشنواره مشارکت فعالی داشتند، تقدیر گردید.
گفتنی است: سی و ششمین جشنواره تئاتر مازندران، ۱۷ لغایت ۲۰ آبانماه در مجتمع سلمان هراتی ساری برگزار شد.
انتهای پیام/
#روز_ملی_مازندران