به گزارش چامه شمال، حجتالاسلام سید مرتضی موسوی در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی اظهار کرد: در طرح هر مسجد یک حقوقدان بیش از ۲۰۰ کارشناس از وکلای مورد اعتماد این معاونت، خادمیارن حقوقی آستان قدس رضوی، قضات بازنشسته، نمایندگان حقوقی دستگاههای اجرایی و بسیج حقوقدانان سپاه کربلا مشارکت دارند.
وی یادآور شد: کارشناسان مذکور در مساجد، تکایا و اماکن پُرتردد حضور یافته و نسبت به آگاهیبخشی عموم مردم اقدام میکنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران از طرح "قاضی در مدرسه" هم گفت و گفت: قضات با آموزشهای از پیش طراحی شده در مدارس حضور پیدا کرده و نسبت به مسائل حقوقی و آسیبهایی که متوجه جوانان و نوجوانان است، آموزشهای لازم را ارائه میدهند.
حجتالاسلام موسوی افزود: کارشناسان انتظامی، بهزیستی و علوم پزشکی این معاونت را در اجرای این برنامه همراهی میکنند.
وی اقدام بعدی این معاونت را برگزاری دورههای آموزشی برای گروههای مختلف جامعه از قبیل مراکز مشاوره خانواده عنوان و یادآور شد: دورههای آموزشی برای مدیران و متولیان مراکز مشاوره برگزار میشود تا با آسیبها و جرایم آشنایی بیشتری پیدا کنند.
حجتالاسلام موسوی از کاهش آمار ورودی پروندهها در تشکیلات قضایی مازندران خبر داد و اضافه کرد: طی ۷ ماهه امسال در بیست اتهام اول در برخی از موضوعات با کاهش ورودی پرونده مواجه بودیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با اعلام اینکه سرقت اتهام اول شناخته شد، بیان کرد: توهین، ضرب و جرح، کلاهبرداری و تخریب در ردههای بعدی قرار دارند.
حجتالاسلام موسوی ادامه داد: با پژوهشهایی که صورت گرفت مشخص گردید ۳۵ درصد پروندههای وارده در ارتباط با حوزه املاک است.
وی یکی از اقدامات مهم در سالجاری را تصویب قانون "ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول" عنوان کرد و گفت: این قانون به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسید و به همه دستگاهها ابلاغ گردید.
حجتالاسلام موسوی افزود: آنچه که در حال حاضر در راستای اجرای این قانون مورد توجه همه دستگاهها قرار میگیرد تبصره ۴ ماده یک این قانون است؛ بطوریکه در اسنادی که حدنگاری انجام و به سند تکبرگ منجر شد، معاملاتش باید بصورت رسمی ثبت شوند.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه برای نظارت بر فعالیت مشاورین املاک، شورای راهبردی در استان تشکیل گردید، خاطرنشان کرد: بازرسین نسبت به پلمب مشاورین املاکی که خارج از سامانه "کاتب" نسبت به تنظیم قرارداد عمل میکنند، اقدام خواهند کرد.
حجتالاسلام موسوی یادآور شد: از ۱۵ هزار مشاور املاک فعال در استان، ۶ هزار و ۳۰۰ واحد به سامانه کاتب متصل شدند و آخرین فرصت ثبتنام، ۱۵ آذرماه است.
وی تاکید کرد: اگر مشاورین املاک نسبت به تنظیم قرارداد امتناع بورزند برابر مقررات نسبت به پملب این واحدها اقدام خواهد شد.
حجتالاسلام موسوی ادامه داد: یکی از موارد مهمی که در دستور کار اکیپ بازرسی قرار دارند قانونی است که هر شخص حقیقی و حقوقی بدون کسب پروانه دائم یا موقت به فعالیت بپردازد همزمان با صدور اخطاریه با مهلت ۲۰ روز به جریمه نقدی معادل ده میلیون ریال محکوم و محل کسب و کارش راساً از طریق فرماندهی انتظامی پلمب میشود.
انتهای پیام/