به گزارش چامه شمال، دکتر حسن نتاج در نشست هماندیشی فعالان و کنشگران گردشگری مازندران که با حضور رضا گنجی جویباری سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران، حسین شریفپور معاون هماهنگکننده فرماندهی انتظامی مازندران، صادق صالحی عضو هیات مدیره انجمن و استاد دانشگاه مازندران، ایزدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران و فعالان حوزه گردشگری استان برگزار شد، اظهار کرد: سرمایهگذاری در حوزه گردشگری امروزه یکی از ۳ صنعت پولساز و درآمدزای دنیاست که در برخی کشورها حتی به منبع درآمدی و اصلیترین عامل در تولید ناخالص داخلی بدل شده است.
وی تصریح کرد: ظرفیتها و داراییهای بینظیر، منابع و مواهب خدادای و جاذبههای گردشگری، مازندران را به ایستگاه و مقصد گردشگری کشور تبدیل کرده اما آنچنان که شایسته است، استان نتوانسته از این ظرفیت انبوه بهرهبرداری مناسب و شایانی داشته باشد.
نتاج خاطرنشان کرد: طبق آمار سازمان ملل متحد، ایران از لحاظ ظرفیت گردشگری رتبه ۱۰ جهان را داراست اما از نظر درآمدزایی رتبه ۷۳ را به خود اختصاص داده است.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: این درحالیست که گردشگری مازندران میتواند همراستا و هماندازه با کشورهای پیشرفته حوزه گردشگری، محرک و نجاتبخش اقتصاد کشور باشد.
نتاج ضمن اشاره به اینکه امروزه گردشگری سلامت به عنوان ارزآورترین نوع گردشگری در کل دنیا تبدیل و به صنعتی سودآور بدل شد که بخش قابل توجهی از درآمدزایی آن هم منجر به تقویت نظام سلامت کشورها شده است، گفت: شهرستان بابل در توریسم درمانی قابلیتهای خاصی دارد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه استان مازندران سالانه میزبان ۳۵ میلیون گردشگر داخلی به همراه گردشگران خارجی بوده، سرمایه گذاری در حوزه گردشگری سلامت، امر ضروری است.
نتاج ادامه داد: نیاز است سرمایه گذاران داخلی و خارجی در این بخش ورود کرده و با احداث شهر سلامت در مازندران و نیز شهرستان بابل با توجه به دارا بودن زیرساخت های حوزه سلامت و وجود پزشکان، پرستاران و کادر درمان مجرب و باتجربه، گردشگری سلامت این استان را رونقی دو چندان بخشند.
انتهای پیام/