به گزارش چامه شمال، پتانسیلهای موجودِ کشاورزی، صنعتی و حمل و نقل، برگ برنده این سرزمین است و باید از این ظرفیتها استفاده کرد.
متولیان اقتصادی مازندران بر این باورند که این استان میتواند به هابِ غلات تبدیل شود و ما هم با آنان هم عقیدهایم و معتقدیم همت و مدیریت دستاندرکاران امر میتواند این رویا را دستیافتنی کند.
در بازدید سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از کارخانجات آرد استان مازندران هم بر این نکته تاکید شد که مازندران میتواند قطب غلات باشد.
جواد مولایی سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران که به اتفاق عباسعلی وفایینژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان از کارخانجات آرد بازدید کرد، روند چگونگی ذخیرهسازی گندم و فرآیند تولید آرد در کارخانجات را مورد بررسی قرار داد.
در این بازدید بر ضرورت بهبود زیرساختهای ذخیرهسازی و بهرهگیری از فناوریهای نوین در فرآیند تولید آرد تأکید شد.
بنابر این گزارش، یکی از موضوعات مهم مطرحشده در این بازدید، تبدیل مازندران به هاب غلات بود که با توجه به موقعیت جغرافیایی ویژه مازندران و دسترسی این استان به بنادر استراتژیک شمال کشور، استفاده از ظرفیتهای بندری برای واردات گندمهای باکیفیت از کشورهای حاشیه دریای خزر میتواند نقش مؤثری در تأمین پایدار مواد اولیه کارخانجات آرد، ارتقای کیفیت تولیدات و افزایش توان رقابتی این صنعت و حتی امکان صادرات آرد به کشورهای همسایه را داشته باشد.
همچنین تاکید شد: توسعه این بخش میتواند موجب ایجاد فرصتهای شغلی جدید، تقویت زنجیره تأمین و رشد اقتصادی پایدار در استان شود.
بر همین اساس، بر لزوم برنامهریزی دقیق و تعامل بینبخشی برای استفاده بهینه از این ظرفیتها و رفع موانع موجود در مسیر توسعه صنعت غلات تأکید شد.
همچنین در پایان، مقرر شد با همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط، برنامهریزیهای لازم جهت توسعه صنعت آرد و نان استان و افزایش بهرهوری در این حوزه در دستور کار قرار گیرد.
انتهای پیام/