logo

کد خبر : 9357
تاریخ خبر : 1404/06/09
۲۷۱ متخلف بهداشتی فراورده‌های گوشتی نقره‌داغ شدند

۲۷۱ متخلف بهداشتی فراورده‌های گوشتی نقره‌داغ شدند

مدیرکل دامپزشکی مازندران از برخورد قضایی با 271 متخلف بهداشتی حوزه فراورده‌های گوشتی خبر داد.

به گزارش چامه شمال، دکتر حمزه آقاپور کاظمی با اشاره به نظارت های بهداشتی این اداره‌کل بر فرآورده های خام دامی در مراکز تولیدی، نگهداری، عرضه در دولت چهاردهم گفت: بیش از 37 هزار بازدید کارشناسان در رابطه با نظارت بر 22 هزار 600 تن گوشت سفید و قرمز در کشتارگاه های استان صورت گرفت.

وی افزود: همچنین با 271 متخلف بهداشتی برخورد قضایی شد که طی آن 21 واحد متخلف پلمپ شدند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به رسالت خطیر دامپزشکی در تأمین سلامت غذایی جامعه، اظهار کرد: کارشناسان دامپزشکی استان در راستای صیانت از سلامت مردم، در مدت یک سال گذشته بیش از ۳۷ هزار نوبت از مراکز مختلف تحت نظارت، بازدید بعمل آورده‌اند.

آقاپور کاظمی با بیان اینکه این بازدیدهای مستمر و دقیق زمینه‌ساز عرضه ایمن فرآورده‌های خام دامی بوده است، تصریح کرد: خوشبختانه تحت این نظارت‌ها، بالغ بر ۲۲ هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز و سفید در کشتارگاه‌های استان تولید و به صورت بهداشتی به بازار مصرف عرضه شد.

مدیرکل دامپزشکی مازندران بر برخورد قاطع این اداره کل با متخلفان بهداشتی نیز تأکید و خاطرنشان کرد: در همین بازه زمانی، با ۲۷۱ متخلف در حوزه بهداشت فرآورده‌های خام دامی، برخورد قضایی صورت گرفته که از این تعداد، ۲۱ واحد متخلف به دستور مراجع قضایی پلمب شده‌اند.

دکتر آقاپور کاظمی در ادامه به آمار کشفیات محصولات غیربهداشتی اشاره و افزود: در جریان این گشت‌ها و بازرسی‌ها، حدود ۳۲۳ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی کشف و ضبط شد. همچنین حدود ۳۰۹ هزار کیلوگرم از این فرآورده‌های غیرقابل مصرف، به رضایت مالکان واحدهای متخلف و یا طبق دستور مستقیم مقام قضایی، معدوم‌سازی شد.

وی در پایان با تقدیر از همکاری‌های قضایی و تعامل واحدهای تولیدی و عرضه، هشدار داد: نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بدون اغماض و به صورت مستمر ادامه خواهد یافت و با هرگونه تخلف و تخطی از موازین بهداشتی که سلامت مردم را به خطر بیندازد، مطابق با قانون برخورد می‌شود.

انتهای پیام/