به گزارش چامه شمال، سعید کهنسال اظهارکرد: 13 هزار و 550 تن از جامعه ایثارگری مازندران در دستگاه ها تبدیل وضعیت شدند و از این حیث، استان مازندران از لحاظ تبدیل وضعیت رتبه نخست کشور را داراست.
وی با بیان اینکه تعدادی از دستگاهها در رابطه با تبدیل وضعیت فرزندان شاهد و ایثارگر عملکرد خوبی از خود بجای گذاشتند، گفت: پنج هزار و 35 نفر از این عزیزان در دانشگاه علوم پزشکی مازندران، 800 نفر در دانشگاه علوم پزشکی بابل و 3 هزار نفر در شهرداریها تبدیل وضعیت شدند.
کهنسال افزود: 500 نفر از جامعه ایثارگری در شرکت گاز، 107 مورد در جهاد کشاورزی، 42 نفر در امور مالیاتی، 35 نفر در راه آهن، 22 نفر در بانک مسکن و 74 مورد در استانداری مازندران مشمول قانون تبدیل وضعیت شدند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران اضافه کرد: انتظار است سایر دستگاه ها بر اساس قوانین تعریف شده، نسبت به تبدیل وضعیت فرزندان شاهد و ایثارگر شاغل اهتمام ویژه ای داشته باشند.
کهنسال با اشاره به اینکه 3 هزار و 935 تن از جامعه ایثارگری طبق استعلام از سازمان مدیریت و برنامه ریزی فرایند نهایی خود را طی کردهاند، اذعان داشت: اسناد و مدارک این افراد جهت تبدیل وضعیت در سامانه ثبت و بارگذاری شده و کد استخدامی دریافت کردند.
این مسئول تصریح کرد: تحقق این امر با پیگیری های دکتر قاضی زاده هاشمی معاون محترم رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سطح کلان، در مازندران با تأکید استاندار مازندران به دستگاه ها و پیگیری مجدانه از سوی این بنیاد صورت پذیرفت.
کهنسال افزود: موضوع اشتغال و تبدیل وضعیت فرزندان شهدا و ایثارگران از دغدغه های بنیاد مازندران است و در این رابطه برای رفع نگرانی این قشر معزز از همه ظرفیت های استان استفاده خواهیم کرد تا نتایج و اقدامات آن موجب خرسندی این عزیزان شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خاطرنشان کرد: در امر تبدیل وضعیت فرزندان شاهد و ایثارگر شاغل در دستگاه ها، نگاه ما مطالبه گری در چارچوب قوانین و مقررات است.
کهنسال افزود: رویکرد ما این است نه تنها در امر تبدیل وضعیت، بلکه شاهد اتفاقات خوب در رابطه با اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر باشیم.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه