به گزارش چامه شمال، محمد ملاعلیپور در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی با اشاره به اینکه در این زمینه راهکارهایی را هم آماده کردیم، اظهار کرد: برای پایش کیفیت نان، ابزارهای لازم را نداریم و نمیتوانیم راساً ورود پیدا کنیم و دستگاههای متولی در این راستا باید کمککار باشند.
وی افزود: تلاش کردیم پایش کیفیت نان در شهرهای مختلف صورت گیرد.
مدیرکل استاندارد مازندران در پاسخ خبرنگار ما مبنی بر موازی کاری با اشاره به اینکه این مساله هم فرصت و هم تهدید است، گفت: تصمیمگیری در رابطه با کاهش موازیکاری باید در سطح کلان تصمیمگیری شود.
ملاعلیپور با اعلام اینکه مسئولیتپذیری برخی دستگاهها قابل ستایش است، ادامه داد: حجم گسترده فعالیتها با امکانات موجود سخت بوده و مابقی دستگاهها باید پای کار بیایند.
وی از انجام بازرسی و ارائه گزارشهای برخط و هوشمند برای اولین بار در طرح ماه مبارک رمضان و طرح عیدانه خبر داد.
مدیرکل استاندارد مازندران یادآور شد: مراکز عرضه و خدماتی در این طرح مورد بازرسی قرار میگیرند و برای اولین بار امسال گزارشات بهصورت برخط و هوشمند ثبت میشود.
ملاعلیپور افزود: از سال آینده تلاش میکنیم طرحها را بصورت پروژهای و تا حصول نتیجه پیگیری کنیم.
وی با بیان اینکه به رتبه بیستم نظام رتبهبندی استانداردسازی رسیدیم، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین موارد مورد مطالبه به کمیت باز میگردد که در سالجاری بحث کمیت فرآوردههای پیش بستهبندی مورد توجه جدی قرار داشت.
ملاعلیپور ادامه داد: در سالجاری بصورت منسجم این طرح اجرا و نتایج خوبی حاصل شد و در این راستا، ۵۰۰ فرآورده مورد آزمون کمی قرار گرفت.
مدیرکل استاندارد مازندران یادآور شد: در سالجاری بیش از یک و نیم میلیارد تومان جریمه برای واحدهای صنعتی متخلف صادر شد که عمده تخلفات مرتبط با مواد غذایی و شوینده بوده است.
ملاعلیپور تاکید کرد: استاندارد سازی مصالح ساختمانی از الویتهای سالجاری بوده است.
وی همچنین در خصوص استانداردسازی آسانسورها گفت: جلسات متعددی در رابطه با این مقوله تشکیل شد و هم اکنون برای اخذ تاییدیه متقاضی باید ۸۰ روز منتظر بماند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه