اینجا قلب‌ها پذیرش نمی‌شوند
بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) ساری در وضعیت اورژانسی؛

اینجا قلب‌ها پذیرش نمی‌شوند

مرکز قلب مازندران روزهای بیمارگونه‌ای را سپری می‌کند و احوالش پریشان است.

حسین احمدی

به گزارش چامه شمال، محدویت ایجاد شده جراحی در مرکز قلب مازندران موجب دلهره بیماران مراجعه‌کننده به این بیمارستان شده و قلب‌های نامنظم ناچار شدند برای درمان، بخش خصوصی را جایگزین بخش دولتی کنند.

جست‌‌و‌جوی خبرنگار ما در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) ساری گویای این مساله است که عدم وجود تجهیزات پزشکی موجب گردید پزشکان این مرکز درمانی، اسکالپل‌‌ها را بر زمین بگذارند چراکه تیغ‌های جراحی این روزها نمی‌بُرّد.

مساله‌ای که سبب پریشانی و سرگردانی بیماران شده و ناچاراً اکثریت‌ قریب به اتفاق‌شان برای رسیدن به سلامتی، دست به جیب شدند و در بیمارستان‌های خصوصی، زندگی‌شان را به دست جراحان سپردند درحالیکه بسیاری از بیمارانی که به این مرکز مراجعه می‌کنند از بضاعت مالی برخوردار نبوده و نیازمند حمایت‌اند.

در این راستا برای روشن شدن ماجرا با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفتگو کردیم و دکتر محمدصادق رضایی در این گپ و گفت نشان داد ازجمله مدیرانی‌ست که پاسخگوست و پرسش‌های رسانه‌ها را بی‌‌جواب نمی‌گذارد.

اعتباری که نیست

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر اینکه بخش جراحی بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) تعطیل نیست و نخواهد شد، اظهار کرد: کمبود تجهیزات پزشکی موجب شد در حال حاضر، تنها پاسخگوی بیماران اورژانسی باشیم.

دکتر رضایی با بیان اینکه در حال تامین اعتبار برای خرید تجهیزات موردنظر جراحی هستیم، از مذاکره با وزیر بهداشت در این رابطه خبر داد.

وی با اعلام اینکه هم‌اکنون این مشکل مرتفع شده و بیماران غیراورژانسی هم پذیرش و جراحی خواهند شد، این مساله را ناشی از کمبود اعتبارات خواند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران پای بدهی ۵ هزار میلیارد تومانی دانشگاه را پیش کشید و عنوان کرد: باید در کنار هم بکوشیم تا از این وضعیت گذر کنیم.

دکتر رضایی در پاسخ به این سوال خبرنگارمان که چرا با دریافت زیرمیزی از سوی پزشکان در مراکز درمانی برخورد نمی‌شود، توضیح داد: نظارت‌ها را در این رابطه افزایش داده‌ایم و در این راه خط قرمزی نداریم.

وی اضافه کرد: از بیماران می‌خواهیم شکایات خود در رابطه با دریافت وجه اضافی از سوی پزشکان را گزارش کنند تا بتوانیم با این پدیده ناپسند برخورد و مقابله کنیم.

ناترازی سلامت

این روزها که وضعیت اقتصادی مردم را در تنگنا قرار داده و ناترازی انرژی هم قوز بالای قوز است، انتظار می‌رود متولیان سلامت با پیگیری درست و درمان به دادِ دردهای این حوزه برسند تا به فرموده مقام معظم رهبری، خانواده‌هایی که بیمار دارند، علاوه بر رنج بیمارداری، دغدغه دیگری نداشته باشند.

در پایان از این رسانه، از آقای رئیس‌جمهور که خوشبختانه خودشان متخصص قلب‌اند خواستاریم؛ این زخم و محنت بزرگ را بشنوند و ببینند و با دستور ویژه به کمک بیماران بیایند و طبیب شوند. همانگونه که در تبلیغات انتخاباتی اعلام کردند؛ "من پزشکم، آمدم شهروندان را نجات بدهم"

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه