حسین احمدی
به گزارش چامه شمال، سردار سیاوش مسلمی در همایش جهادتبیین که با موضوع جنگ ترکیبی و راهکارهای مقابله با آن در دانشگاه آزاد اسلامی ساری برگزار شد، اظهار کرد: نخبگان باید به سطح عمیق تری از جهادتییین بپردازند و در درون کلیدواژه جهاد تبیین دنبال اهداف بزرگتری باشند.
وی با اشاره به اینکه بخشی از مردم از جنگی که ما در آن هستیم باخبر نیستند، افزود: امروز بسیاری از رویدادها که در کشور اتفاق می افتد بخشی از جنگ نوین و شناختی است.
فرمانده سپاه کربلای مازندران اضافه کرد: این نوع جنگ شناختی که به حوزه نظام ادراکی می پردازد در صدر اسلام هم اتفاق افتاده بود و موضوع جدیدی نیست.
سردار مسلمی بیان کرد: جنگ شناختی آن زمان با ابزار خودش بود امروز هم با ابزار خودش دنبال می شود.
وی با اعلام اینکه راهکارهای امنیت ساز موضوع بسیار مهمی است، گفت: بعنوان پیشقراولان جهادتبیین باید با آگاهی کار را به پیش ببریم و اگر به درست تبیین نکنیم دچار مشکل می شویم.
فرمانده سپاه کربلای مازندران با اشاره به اینکه تکنیک روایت اول یکی از ابزارهاست، افزود: باید به روایت اول توجه داشته و نگذاریم میدان رسانه در اختیار دشمن قرار گیرد و روایت دروغین خودش را به مردم القا کند.
جنگ ترکیبی، جنگ چند بُعدی و دانش بنیان است
در ادامه رئیس دانشگاه امام حسین(ع) گفت: جنگ ترکیبی، یک جنگ چند بُعدی و دانش بنیان است.
دکتر محمدرضا حسنی آهنگر اظهار کرد: این جنگ، جنگِ الگوریتم ها و سامانه های هوشمند است.
وی با اعلام اینکه درگیر جنگ هوشمند و ترکیبی هستیم، خاطرنشان کرد: دشمن یک طراحی زیبا و درستی با یک نقشه جامع صورت داد اما در پیادهسازی آن، جامعه ما را نشناخت.
رئیس دانشگاه امام حسین(ع) با اشاره به اینکه نوع نگاهمان به ولایت فقیه بسیار مهم است، تاکید کرد: باید ولایت فقیه و جایگاهش را کامل بشناسیم و باید یقین داشته باشیم تدابیر و فرامین امام خمینی(ره) و رهبرمعظم انقلاب در امتداد ترجمان قرآن و احادیث پیامبر و ائمه است.
حسنی آهنگر با بیان اینکه روش مقابله با جنگ ترکیبی بسیار مهم بوده و باید روش های بومی خودمان را داشته باشیم، گفت: مساله انقلاب اسلامی رسیدن به آرمانش بوده و آرمان امام خمینی(ره) این بود که دین مبین اسلام برای تمام ابعاد زندگی انسان برنامه دارد و باید جهانگستر شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه