به گزارش چامه شمال به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر مازندران، غلامعلی فخاری اظهار کرد: برای نخستینبار امسال در راستای تدابیر پیشگیرانه، ناجیان غریق موتور سوار با هدف رصد سواحل و ارائه توصیه و تذکر امدادی به گردشگران ساحلی بکار گرفته شده اند.
وی با بیان اینکه پس از اجرای طرح ملی آزادسازی ساحل، دسترسی مسافرین به دریا بیشتر شده و گردشگران از هر نقطه ای می توانند وارد دریا شده و حتی با خودرو سراسر ساحل را طی کنند، گفت: امسال برای نخستین بار ناجیان غریق موتور سوار بکار گرفته شدند تا در طول ساحل حرکت و نکات ایمنی و امدادی را به مسافران اطلاع رسانی کنند.
فخاری افزود: هلال احمر مازندران ۱۰۰ دستگاه موتور سیکلت را برای این منظور به ناجیان غریق و امدادگران این جمعیت اختصاص داده است تا در مناطق ممنوعه شنا به مسافران هشدار بدهند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با بیان اینکه ناجیان غریق سالهای گذشته بدون تجهیزات مناسب فعالیت میکردند، از تلاشهای استاندار مازندران برای پرداخت مطالبات و تامین اعتبار برای خرید تجهیزات قدردانی و یادآور شد: ۴۵ دستگاه خودروی هلال احمر نیز امسال برای امدادگران ساحلی و ناجیان غریق اختصاص داده شده است.
فخاری با اشاره به اینکه ناجیان غریق سالهای گذشته دست خالی بودند، ادامه داد: اقدام استانداری مازندران در تامین اعتبار برای خرید تجهیزات امداد و نجات ساحلی بی سابقه بوده است.
او با بیان اینکه ناجیان غریق نگران تجهیزات نباشند، گفت: سال گذشته استاندار مازندران با رایزنیهایی که با وزارت کشور داشت بسیاری از مشکلات بجای مانده از سالهای گذشته ناجیان غریق را حل کرد و امسال نیز به خوبی حمایت کرده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به مدیریت این جمعیت در اجرای طرح امدادونجات ساحلی گفت: امسال با تدابیر اتخاذ شده از سوی استانداری مازندران بیش از 400 نقطه حادثهخیز که در سالهای گذشته بیشترین غریق در این مناطق به وقوع پیوسته، شناسایی شدند.
فخاری با اعلام اینکه امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر با مشارکت ناجیان غریق از اول خرداد در این مناطق مستقر شدند، از هموطنان خواست برای حفظ جان خود به توصیه های امدادی توجه جدی داشته و از حضور و شنا در مناطق پرخطر خودداری کنند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه