تولید 86 هزار قطعه نیروگاهی به شیوه مهندسی معکوس

تولید 86 هزار قطعه نیروگاهی به شیوه مهندسی معکوس

مديرعامل شركت مديريت توليدبرق نكا از تولید 86 هزار قطعه نیروگاهی به شیوه مهندسی معکوس خبر دهد.

به گزارش چامه شمال، نوراله ادبی فیروزجائی به اهتمام جدي نيروگاه در زمينه حمايت از توليد داخلي و كاهش وابستگي به بيگانگان اشاره و اظهار کرد: از سال 1390 تاکنون بیش از 86 هزار قطعه موردنیاز نیروگاهی به شيوه مهندسي معكوس و با كيفيتي خوب و قابل رقابت با نمونه مشابه خارجي طراحي و توليد شد.

وی با اشاره به اینکه صدها قطعه به دستان توانمند همکاران ما در کارگاه‌های داخل نیروگاه بازسازی شد، ادامه داد: طی دو سال گذشته با همت صنعتگران داخلی بیش از 15هزار و 700 قطعه با روش مهندسی معکوس ساخته شد.

مديرعامل شركت مديريت توليدبرق نكا به تولید بیش از 22 میلیارد و 700 میلیون کیلووات ساعت انرژی خالص در 29 ماه گذشته اشاره کرد و گفت: علیرغم محدودیت‌ها و چالش‌های موجود بخصوص کاهش سطح آب دریای خزر در سالهای اخیر، عمر بالای تجهیزات بویژه در بخش واحدهای بخار نیروگاه، همکاران ما بی‌وقفه و با تمام همت و توان خود در حال تلاشند تا همه واحدهای نیروگاه با حداکثر توان و ظرفیت بتوانند در خدمت شبکه برق کشور باشند و کالای ارزشمند برق را بدست مشترکان برسانند.

ادبی ادامه داد: در این راستا طی این مدت، 35 برنامه تعميراتی در واحدهاي بخار و بلوک سيكل تركيبي انجام شد و طبق برنامه تا قبل از پیک مصرف تابستان سال آینده 7 برنامه دیگر تعمیراتی از جمله تعویض لوله های بویلر در واحد 3 بخار انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه مصرف سوخت گاز خواست اصلی ماست، به کاهش چشمگیر مصرف سوخت مایع  نیروگاه در ده ماه گذشته اشاره کرد و افزود: بدلیل مزیت های بالای سوخت گاز نسبت به سوخت مایع، پیگیری‌های زیادی از سوی نيروگاه جهت تخصيص کامل سوخت گاز به نیروگاه انجام شد و خوشبختانه با مساعدت های بعمل آمده از سوی مسئولان ذیربط، برای اولین بار طی چند سال اخیر از اواخر خرداد ماه به مدت چهار ماه همه واحدهای بخار نیروگاه بطور کامل گازسوز بودند.

ادبی در ادامه از اتصال خط لوله انتقال سوخت گازوئيل به نيروگاه سیکل ترکیبی در سال گذشته به عنوان اتفاقی مهم یاد کرد و گفت: با اتصال این خط ضمن اینکه ضریب اطمینان بهره برداری از واحدهای گازی در ایام سرد افزایش یافت، موجب كاهش چشمگير تردد تريلي هاي سوخت‌رسان در جاده‌های منتهی به نیروگاه نیز شده است.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولیدبرق نکا در پایان با بیان اینکه توان تولید برق کشور معادل نیاز 10 برابر جمعیت فعلی ماست ولی همچنان شاهد ناترازی تولید و مصرف هستیم، خاطرنشان ساخت: انرژی برق کالایی مهم و حیاتی است که با زحمت، تلاش و سختی زیادی تولید می شود و لازمه حفظ این سرمایه ملی، مدیریت کردن و بهینه‌سازی مصارف از طرف مشترکان است، یعنی اینکه برق را درست مصرف کنیم تا همه هموطنان عزیز ما در اقصی نقاط کشور بتوانند از این نعمت ارزشمند استفاده نمایند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه