به گزارش چامه شمال، مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در این ارتباط اظهار کرد: آشپزخانه موکب اوقاف مازندران نیز در ورودی شهر سامرا برپا شد و روزانه در آن در سه نوبت غذا پخت میشود.
حجتالاسلام حیدریجناسمی افزود: روزانه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پرس برنج طارم محلی مازندران از محل موقوفات استان در موکب حضرت علیاصغر (ع) و امامزادگان اوقاف مازندران پخت و بین زائران اربعین حسینی در سامرا توزیع میشود.
وی ادامه داد: ۳ تن برنج طارم محلی مازندران در ایام اربعین حسینی در موکب اوقاف استان پخت و بین زائران حسینی توزیع خواهد شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران عنوان کرد: پخت برنج تا ۲ روز بعد از اربعین حسینی در موکب اوقاف ادامه خواهد داشت.
حیدری ضمن قدردانی از مجموعه آشپزخانه موکب اوقاف مازندران در سامرا، گفت: خادمین حسینی در آشپزخانه در گرمای طاقتفرسا در حال فعالیت و پخت غذای گرم برای زائران حسینی در وعدههای صبحانه، ناهار و شام هستند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه