مجتمع فرهنگی هنری رامسر از بن‌بست خارج می‌شود

مجتمع فرهنگی هنری رامسر از بن‌بست خارج می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران قول داد وضعیت مجتمع فرهنگی هنری رامسر را مشخص و از بن‌بست خارج کند.

به گزارش چامه شمال، محمد محمدی در نخستین سفر کاری خود و در نشست با اهالی فرهنگ، هنر و رسانه شهرستان رامسر، از رایزنی‌های اولیه با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تامین بودجه ساخت مجتمع فرهنگی هنری رامسر خبر داد و اظهار کرد: به همین منظور با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر رامسر پیرامون آن مذاکراتی انجام شد که امیدواریم با همراهی متولیان امر در سطح ملی و استانی این مطالبه به حق شهروندان رامسری‌ برآورده‌ شود.

وی عملگرایی و پرهیز از نشست‌های تشریفاتی را رویکرد این اداره کل در رفع چالش‌های گوناگون فرهنگ و هنر مازندران عنوان کرد.

محمدی اشراف به چالش‌های فرهنگ و هنر مازندران و اراده برای رفعِ آن را دلایل حضورش در مازندران به عنوان مدیرکل این دستگاه فرهنگی عنوان و تصریح کرد: گواه این ادعا هم اینکه روز گذشته با حضور در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، موضوع تامین بودجه ساخت مجتمع فرهنگی هنری رامسر را پیگیری کردم و در نخستین ساعت‌های حضور در رامسر، پیش از نشست با اهالی فرهنگ، هنر و رسانه، جلسه‌ای را با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر رامسر پیرامون تکمیل سازه یا تامین زمین جایگزین برای ساخت این مجتمع فرهنگی هنری انجام دادیم که مجموعه این پیگیری‌ها امیدوار کننده بوده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از برنامه‌ریزی برای رفع چالش‌های فرهنگ و هنر مازندران خبر داد و گفت: روز معارفه هم از فقر فرهنگی و زیرساختی در رامسر و چالوس صحبت کردم، بنابراین برای حل چالش‌ها با تمام توان پای کار هستیم و برنامه داریم.

صدور مجوز تسهیل می‌شود

محمدی در بخش دیگر از سخنان خود بر لزوم تسریع در صدور مجوزهای فرهنگی و هنری و همچنین افزایش کمیتی آن تاکید و خاطرنشان کرد: می‌بایست در بلند مدت یک سامانه هوشمند میان این اداره کل و اداره نظارت بر اماکن عمومی فراجا در استان تعریف شود که هنرمند برای چنین کاری به مرکز استان سفر نکند. یعنی ۳۵ مجوز از کنسرت تا دیگر موضوعات در صورتی که تمامی شروط لازم را محرز باشد، بدون حضور فیزیکی انجام می‌شود.

وی از حذف شروط سخت مانند شرایط سنی و سابقه کاری در زمان مسئولیت اخیر خود در وزارتخانه خبر داد.

شهرداری‌ها بیلبوردهای تبلیغاتی را درآمد پایدار نبینند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران پیرامون انتقاد مدیران کانون‌های آگهی و تبلیغاتی مبنی بر هزینه بالای اجاره بیلبوردهای تبلیغاتی اظهار کرد: شهرداری‌ها موظف هستند که تمامی بیلبوردها و استندهای تبلیغاتی خود را از طریق سامانه ستاد به مزایده بگذارند.

محمدی گفت: از تمامی شوراها و شهرداری تقاضا دارم این موضوع را جزو درآمدهای پایدار خود نبینند تا کانون‌های آگهی و تبلیغاتی از درآمدهای این بخش بهره‌مند شوند و فرهنگ و هنر از این طریق به کار خود ادامه دهد.

روز خبرنگار باشکوه برگزار شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران به برگزاری روز خبرنگار از سوی تمامی ادارات تابعه فرهنگ و  ارشاد اسلامی در شهرستان‌ها تاکید و اظهار کرد: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باید تمام قد پشت خبرنگاران بایستید. به طور معمول اختلاف نظر میان رسانه و مسئولان وجود دارد، که می‌بایست در این مواقع پادرمیانی کنید و اگر رسانه حرف حق می‌زند حامی آنها باشید.

محمدی تاکید کرد: تمامی قول‌های پیگیری این نشست در بازه زمانی یک ماهه بررسی و انجام و یا عدم تحقق آن اطلاع رسانی خواهد شد، البته پیگیری ساختِ مجتمع فرهنگی هنری رامسر به زمان بیشتر و رایزنی در سطح دو وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و فرهنگ و ارشاد اسلامی نیاز دارد که پیگیر نتیجه و انجام آن هستیم.

هنرمندان پشت فرهنگ و ارشاد اسلامی بایستند

متولی دستگاه فرهنگ و هنر مازندران با تاکید بر اینکه مازندران را نه استان بلکه یک شهر ببینیم و از اختلاف‌های بیهوده‌ پرهیز کنیم، گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس آن با حمایت هنرمندان قدرتمند می‌شود.

محمدی افزود: اگر با وجود انتقادها پشت این دستگاه بایستیم متولیان این بخش با قدرت بیشتری کار می‌کنند.

وی تاکید کرد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی را خانه خود بببنیم.

در رابطه با موضوع مجتمع فرهنگی هنری رامسر گفتنی است: بنای فلزی و نیمه‌تمام این مجتمع به دلیل اینکه بیش از ۲ دهه پیش برخلاف ضوابط عرصه‌های تاریخی در باغ تاریخی ۳۳ هکتاری رامسر بنا شد به دلیل منع قانونی و تخلف، ادامه ساخت آن به بن‌بست خورده است.

این اتفاق در حالی رخ داد که این باغ تاریخی در فهرست آثار ملی قرار دارد و از عناصر مهم پرونده ثبت جهانی منظر طبیعی و تاریخی رامسر به شمار می‌آید و به گفته کارشناسان مورد ایراد کارشناسان یونسکو و مانع ثبت جهانی این اثر طبیعی و تاریخی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه