صندوق بیمه روستاییان مازندران صاحبخانه می‌شود

صندوق بیمه روستاییان مازندران صاحبخانه می‌شود

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور از اختصاص ساختمان جدید به صندوق بیمه روستائیان مازندران خبر داد.

به گزارش چامه شمال، حامد قادر مرزی در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی در ساری اظهار کرد: پیرو مذاکرات صورت گرفته با استاندار مازندران مقرر شد تا طی یک هفته آینده ساختمان جدیدی بدین منظور به صندوق بیمه روستائیان مازندران واگذار شود.

وی افزود: مهم‌ترین هدف ما افزایش ضریب بیمه و جامعه فاقد پوشش بیمه‌ای است.

معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل بیمه اجتماعی کشاورزان با اشاره به اینکه در ایران ۶۲ هزار آبادی داریم که هر روستا به طور میانگین افزون بر ۳۳۰ نفر است، یادآور شد: ۲۳ هزار روستای کشور کمتر از ۲۰ خانوار جمعیت دارند و برای خدمات دولتی باید به روستاهای بزرگ مجاور مراجعه کنند که این مساله آنان بسیار سخت و هزینه‌بر است.

قادرمرزی عنوان کرد: یکهزار و ۶۱۵ کارگزار در کشور در حال فعالیت بوده که از پراکنش جغرافیایی مناسبی برخوردار نیستند.

وی بیان کرد: عدالت در توزیع خدمات بیمه‌ای کنونی به صورت مطلوب عملی نشده و لذا بر اساس مطالعات و ارزیابی صورت گرفته، تجدیدنظر صورت خواهد گرفت.

مدیرعامل بیمه اجتماعی کشاورزان، گفت: برخی کارگزاری‌ها طی سالیان اخیر حذف شده‌اند که در حال بررسی و تجدیدنظر هستیم.

قادرمرزی اضافه کرد: با هدف جبران کاهش درآمد کارگزاری‌ها در حال ارائه تسهیلات کم‌بهره ۳ ساله به آنان و واریز ۱۰ میلیون تومان در آستانه عید نوروز به تمامی کارگزاری‌ها هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ارتقای صندوق بیمه کشاورزان و روستائیان مازندران به اداره‌کل در گرو تصمیمات کلان است که با نگاه مثبت در حال بررسی هستیم.

مدیرعامل بیمه اجتماعی کشاورزان، مطرح کرد: آموزش ضمن خدمت یک ضرورت است که با انعقاد تفاهم‌نامه اخیر با چند دانشگاه، این مهم هم برای پرسنل و هم برای کارگزاران، محقق خواهد شد.

قادرمرزی اشاره کرد: ضامن بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر در واقع قانون اساسی است و دارای پایداری صندوق و انجام به تعهدات بیمه‌ای است.

وی با بیان اینکه انتظار ما از مجلس، تسویه بدهی کنونی ۲۶ همتی دولت به صندوق است، گفت: این بدهی تا پایان سال به ۳۵ همت خواهد رسید و لذا تسویه مطالبات صندوق از دولت، مطالبه اصلی ما از نمایندگان مجلس است.

مدیرعامل بیمه اجتماعی کشاورزان افزود: متناسب سازی حقوق بازنشستگی روستایی از اشکالات کنونی است که قانونگذار ۳ شرط برای آن تعیین کرده است، اگر دولت در تامین منابع کمک کند کار تا حد زیادی به پیش خواهد رفت.

قادرمرزی ادامه داد: ما طبق برنامه‌ هفتم قانون توسعه مکلف شده‌ایم تا پاییز سال آینده نسبت به متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان روستایی، اقدام کنیم.

وی اعلام کرد: این بیمه از سال ۱۳۸۴ آغاز بکار کرده است و اثرات مثبت این بیمه از سال ۱۴۱۳ به بعد، خود را نشان خواهد داد.

قادرمرزی با اعلام اینکه تاکنون حدود یک سوم جامعه هدف مازندران عضو این صندوق شده‌اند، بیان کرد: جامعه هدف مازندران ۴۴۰ هزار نفر است که تاکنون ۱۶۰ هزار نفر تحت پوشش قرار دارند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه