به گزارش چامه شمال، مهرداد خزایی پول در آیین نهالکاری در ساحل سیترای نوشهر اظهار کرد: در این پویش نوهها همراه با بزرگترهای خود نهالی خواهند کاشت تا این خاطره بعنوان داستان ماندگار در ذهن کودکان باقی بماند.
وی با اشاره به تولید بیش از سه میلیون اصله نهال در سالجاری، گفت: حدود یک و نیم میلیون اصله نهال بصورت رایگان در منطقه و همچنین بین نمازگزاران توزیع شده و یا خواهد شد.
خزایی به برنامههای منابع طبیعی در غرب مازندران اشاره کرد و افزود: از ماهها قبل پویشهای متعددی را آغاز کردهایم که تاکنون ۲۲۰ مورد آن با مشارکت دستگاههای اجرایی، مردم و دانشآموزان اجرا شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران نوشهر یادآور شد: آسنی به معنای قصه است؛ قصههایی که پدربزرگها و مادربزرگها برای نوههایشان تعریف میکردند و در این پویش، نوهها همراه با بزرگترهای خود نهالی خواهند کاشت تا این خاطره بهعنوان داستان ماندگار در ذهن کودکان برای نسلهای آینده باقی بماند.
خزایی در ادامه درباره وضعیت جنگلها تا یک دهه آینده، بیان کرد: آینده جنگلها و عرصههای طبیعی بستگی به اقدامات امروز ما دارد و اگر از همین حالا برای حفاظت از منابع طبیعی گام برنداریم، شاهد تخریب بیشتر و کاهش پوشش گیاهی خواهیم بود.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و طرح کاشت چهار میلیارد درخت در کشور، یادآور شد: سالانه یک میلیارد اصله نهال در کشور میتواند تأثیر بسزایی در احیای پوشش جنگلی داشته باشد و اگر هر ایرانی تنها سه اصله نهال بکارد، میتوان در یک روز به رقم ۲۵۰ میلیون اصله نهال رسید.
خزایی با تأکید بر نقش فرهنگسازی در حفاظت از طبیعت اظهار کرد: تغییر نگرش مردم، بهویژه از دوران کودکی، میتواند تأثیر بسزایی در آینده محیطزیست داشته باشد، به همین دلیل برنامههای آموزشی منابع طبیعی به سمت آگاهسازی دانشآموزان و نونهالان هدایت شده است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه