به گزارش چامه شمال، رضا رسولی اظهار کرد: سال گذشته با برنامهریزیهای انجام شده و تامین اعتبارات موردنیاز، احداث و بازسازی 10 سد انحرافی با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال برای کمک به تامین آب حدود ۸۰۰ هکتار از کشتزارهای نور، بهشهر، ساری، کیاسر، بابل، قائمشهر، بابلسر، عباسآباد، سوادکوه و نوشهر ساخته شد.
وی با بیان اینکه حدود ۲ هزار سد انحرافی در مازندران وجود دارد، ادامه داد: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز 39 هزار هکتار از کشتزارهای مازندران در 372 روستای استان با تنظیم آب رودخانهها توسط سدهای انحرافی مدرن و سنتی تامین میشود.
رسولی افزود: با توجه به نقش مهم سدهای انحرافی در مهار و تنظیم آب رودخانهها برای استفاده کشاورزی، ساخت این سازهها در مناطق مستعد استان یکی از اولویتهای شرکت آب منطقهای مازندران است که بر همین اساس پارسال 10 سد انحرافی در استان به بهرهبرداری رسید.
مدیر مشارکتهای مردمی و طرحهای زودبازده شرکت آب منطقهای مازندران به انجام اقدامات مرمتی و بهسازی سردهانههای سنتی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته علاوه بر بهرهبرداری از 10 سد انحرافی در استان، مرمت بیش از ۳۰۰ سردهانه سنتی نیز انجام شد.
رسولی همچنین درباره هدفگذاری ساخت سدهای انحرافی سالجاری خاطرنشان کرد: سدهای انحرافی مزرک تنکابن، گیلکلا چالوس، اسماعیل دکتی ساری(تامین آب اراضی پهنهکلا)، بارفیکلا قائمشهر، مرزنگو آمل، یاقکوه سوادکوه شمالی، اوجاکله چالوس، حبیباللهرود سوادکوه شمالی، سنگنیشت سوادکوه، تجمیع سردهانه روستاهای چلوات، سیاهدشت و درویش بخش دودانگه ساری، بازسازی سردهانه پاشارود بابل و بازسازی سردهانه امامزاده باقر روستای شلدره ساری ۱۲ طرحی هستند که در مناطق مختلف استان هدفگذاری شده و تلاش میکنیم که امسال به بهرهبرداری برسند.
گفتنی است: حدود ۲ هزار سد انحرافی در این استان وجود دارد که از این تعداد نزدیک به ۳۵۰ سد انحرافی استان مدرن و مابقی سنتی است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه