به گزارش چامه شمال، این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۷۵ هزار میلیارد ریال در مدت زمان 130 روز اجرا شد و رکورد کوتاهترین زمان عملیات نصب و راهاندازی واحد گازی مقیاس بزرگ در کشور به ثبت رسید.
دکتر پزشکیان در آیین بهره برداری این واحد، با گرامیداشت یاد شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه و تجلیل از وزیر و تیمهای اجرایی وزارت نیرو در زمینه مدیریت مناسب آب و برق، اجرای این پروژه را نماد مدیریت جهادی دانست و گفت: عزیزانی که در ساخت این واحد دخیل بودند، به عنوان خادمان ملت، بهصورت شبانه روزی تلاش کردند و در زمانی بسیار کوتاه با تکیه بر دانش و توان داخلی این پروژه بزرگ را به ثمر رساندند.
وی همچنین با تاکید بر اهمیت تعامل، همفکری و همدلی میان دولت و دستگاههای اجرایی افزود: با حفظ روحیه همیاری و اتحاد و توان و تلاش مضاعف، نیازهای انرژی کشور را با قاطعیت تأمین خواهیم کرد تا تولیدکنندگان بدون دغدغه به فعالیت خود ادامه دهند.
رئیس جمهور همچنین ضمن قدردانی از استاندار مازندران، به تلاشهای انجامشده در حوزه انرژیهای پاک و تجدید پذیر اشاره و خواستار تسریع در آمادهسازی بستههای عملیاتی برای عبور از بحرانهای موجود شد.
در ادامه وزیر نیرو از وارد مدار کردن 2 هزار مگاوات برق در دولت چهاردهم خبر داد و گفت: در حال حاضر در بخش برق 800 پروژه در حال اجراست و انتظار میرود همانگونه که در این مدت کوتاه 2 هزار مگاوات وارد مدار شده و بزودی این عدد به 3 هزار مگاوات افزایش یابد.
عباس علیآبادی با اشاره به ناترازی موجود در شبکه برق افزود: در حوزه برق اقدامات چشمگیری صورت گرفته اما همچنان مشکلاتی داریم که در صدد رفع آن هستیم و انتظار ما از مردم این است که با جدیت بیشتری مصارف برق خود را مدیریت کنند و مدیران نیروگاه ها نیز باید نگاه ویژه تری به افزایش بهره وری و راندمان واحدها داشته باشند.
وی با تقدیر و تشکر از همه کسانی که دل در گروه آبادانی ایران اسلامی دارند و در همه حال برای رشد و شکوفایی کشور تلاش میکنند، تصریح کرد: ملت ایران برای اعتلاء و شکوفایی کشور لحظه ای درنگ نخواهد کرد و بدخواهان بدانند که ما با تکیه بر دانش و توانمندیهای داخلی، عزم خلل ناپذیر خود را برای انجام کارهای بزرگ و اثبات تمدن و پیشینه درخشان تمدنی جزم نموده ایم و هرگز نخواهیم گذاشت عزت و اقتدار ملی ما آسیب ببیند.
علیآبادی با اشاره به برنامه های وزارت نیرو برای رفع چالش ناترازی برق شبکه گفت: ناترازیهای انرژی شبکه از بیست هزار مگاوات به کمتر از 8 هزار مگاوات رسیده است و در همین راستا برای افزایش ظرفیت انرژی خورشیدی به ۳۰ هزار مگاوات هدفگذاری کردیم و در آینده نزدیک شاهد بهرهبرداری از 4 هزار مگاوات انرژیهای خورشیدی خواهیم بود.
در ابتدای این مراسم معاون طرح و توسعه شرکت برق حرارتی کشور گفت: طرح توسعه بلوک سیکل ترکیبی نکا با حجم سرمایهگذاری ۱۷.۵ همت در سه مرحله در حال اجراست.
اعتمادی افزود: اجرای این پروژه برای یکهزار نفر اشتغالزایی غیرمستقیم و برای ۲۰۰ نفر اشتغالزایی مستقیم به همراه دارد و با تکمیل این پروژه، ظرفیت کل نیروگاه نکا به 2 هزار و ۷۶۰ مگاوات خواهد رسید.
وی تصریح کرد: طرح توسعه نیروگاه سیکل ترکیبی نکا شامل ساخت دو واحد گازی به ظرفیت هر کدام ۱۸۳ مگاوات و یک واحد بخار به ظرفیت ۱۸۰ مگاوات در مجموع ۵۴۶ مگاوات به ظرفیت نیروگاه اضافه خواهد شد.
گفتنی است: طرح توسعه نیروگاه شهیدسلیمی نکا شامل دو واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۸۰ مگاواتی با حجم سرمایهگذاری ۱۷.۵ هزار میلیارد تومان برای کاهش ناترازی برق استان مازندران، کمک به افزایش پایداری شبکه برق کشور، اشتغالزایی و ارتقای دانش فنی ساخت نیروگاههای حرارتی، پاسخ به نیاز روزافزون رشد مصرف برق منطقه ناشی از گسترش صنایع محلی، توسعه کشاروزی و مصارف عمومی و خانگی در حال اجراست.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه