حسین احمدی
به گزارش چامه شمال، فاطمه بشیری در گفتگو با خبرنگار ما با گلایه از عدم حمایت مسئولان در زمان برپایی نمایشگاه اظهار کرد: علیرغم اینکه در 9 استان قبلی مورد استقبال، حمایت و توجه ویژه دست اندرکاران امر قرار گرفتیم اما در مازندران شاهد هیچگونه حمایتی از متولیان نبودیم.
وی با اشاره به اینکه دهمین نمایشگاه مُد و لباس ایرانی-اسلامی کشور با حضور برترین برندها و تولیدکنندگان پوشاک عفیفانه در ساری پس از سه روز فعالیت امروز به کار خود پایان می دهد، افزود: در این نمایشگاه از وجود 85 برند مطرح کشوری بهره بردیم که متاسفانه مورد بیمهری مسئولان مازندرانی قرار گرفتیم.
بشیری خاطرنشان کرد: نمایشگاه مد و لباس ساری با محوریت حجاب و عفاف برگزار شد که متاسفانه دستگاههای ذیربط هیچگونه حمایتی از تولیدکنندگان حاضر در این نمایشگاه نکردند که نارضایتی آنان را در پی داشته است.
مدیر اجرایی نمایشگاه مُد و لباس ساری ادامه داد: غرفهداران حاضر در این نمایشگاه از تولیدکنندگان برجسته ملی بودند که هر یک دارای کارگاههای بزرگ و تولیدات گستردهای در سطح کشور همراه با شعبات متعددی هستند که عمدتاً در پی این بیمهریها دیگر راغب به حضور در نمایشگاههای بعدی در استان مازندران نیستند.
بشیری یادآور شد: تمامی هزینههای چندده میلیونی اجرایی نمایشگاهها توسط خود تولیدکنندگان تامین میشود و تنها درخواست ما از مدیران مازندرانی، اطلاع رسانی گسترده و نیز مکان مناسب جهت برپایی بود که متاسفانه در هر دو بخش، ضعیف و نامطلوب عمل شد.
او تصریح کرد: جدا از عدم جانمایی مطلوبی که برای این نمایشگاه در نظر گرفته شد، متاسفانه مکان برگزاری با توجه به گرمی هوا از کمترین امکانات و تهویه مناسب برخوردار بود.
بشیری ادامه داد: متاسفانه در انتهای بوستان ولایت، دو سالن در اختیار ما قرار داده شد که نه دارای بازدید مناسب بود و نه سرمایش لازم و نور کافی داشت.
مدیر اجرایی نمایشگاه مُد و لباس ساری گفت: در روز نخست برپایی نمایشگاه در طی بازدید چند تن از مسئولان، مشکلات موجود را مطرح کردیم که متاسفانه به وعدههای داده شده، عمل نشد.
بشیری عنوان کرد: امروز روز آخر برپایی این نمایشگاه است و ما متاسفانه هیچگونه حمایتی از مسئولان ندیدیم. حتی تلفنهای آنان نیز به روی ما خاموش است و این رفتارها در برابر این حرکت فرهنگی برجسته که نیازمند آن است که دیده شود، شایسته نیست.
وی مطرح کرد: خود بازدیدکنندگان مازندرانی نیز از انتخاب این مکان برای چنین نمایشگاه باکیفیتی ناراضی بودند و عنوان کردهاند که اطلاع رسانی بسیار ضعیف بوده و به طور تصادفی از آن باخبر شدند.
مدیر اجرایی نمایشگاه مُد و لباس ساری گفت: قطعا اگر اطلاع رسانی خوبی انجام میگرفت، استقبال از نمایشگاه چندین و چند برابر میشد و رضایت تولیدکنندگان حداقل در بخش فروش، تامین میگردید.
بشیری متذکر شد: حیف است که بستری اینگونه فراهم شود و تولیدکنندگان برجستهای از نقاط گوناگون کشور نظیر شیراز، قم، تهران، مشهد و حتی مازندران، گردهم بیایند اما بستر لازم علیرغم هماهنگیهای قبلی، فراهم نشود.
گفتنی است: نمایشگاه مُد و لباس با محوریت عفاف و حجاب، ۲۷ لغایت ۲۹ اردیبهشت در بوستان ولایت ساری دایر بود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه