"کاتی" به بار نشست

"کاتی" به بار نشست

در عصری که کمتر به استعدادها توجه می شود و پدیده های نوظهور در دنیای فرهنگ و هنر فرصت جولان پیدا نمی کنند، جشنواره های استعدادیابی می تواند راهگشا باشند و کورسوی امید را زنده نگاه دارد.

حسین احمدی

به گزارش چامه شمال، جشنواره استعدادیابی "کاتی" از جمله برنامه های اندک اما تاثیرگذاری است که میدان را برای جوانان و نوجوانان فراهم می کند تا بتوانند توانایی های خود را به رُخ بکشند و بدرخشند.

کاتی همانگونه از نامش پیداست با تلاش چندماهه‌اش کوشید تا زمینه را برای بروز و ظهور استعدادهای ناب فراهم کند تا پله های ترقی را آسان‌تر طی کنند.

ظهور استعدادهای ناب در جشنواره "کاتی"

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران جشنواره کاتی را جریان ساز خواند و گفت: استعدادهای خوبی در این جشنواره معرفی شده است.

حسین جوادی در اولین جشنواره استعدادیابی مازندران در مجتمع تجاری "دنیای آرزو" ساری با اظهار اینکه استعدادهای فراوانی در مازندران وجود دارد، به برپایی جشنواره های مختلف از جمله نوجوان مازنی، کاتی و غیره اشاره و افزود: اگر ۱۰ جشنواره دیگر نیز در استان برگزار شود مازندران قابلیت آن را دارد که استعداد های جدیدی را شناسایی کند.

وی با بیان اینکه که جشنواره های کاتی و نوجوان مازنی می تواند ۳۰ تا ۴۰ مجری خوب را به برنامه های صدا و سیما معرفی کند، خواستار بهره گیری از ظرفیت جوانان و نوجوانان شد و تاکید کرد: باید به جوانان و نوجوانان توجه بیشتری شود.

جوادی با عنوان اینکه استعدادهای جوانان و نوجوانان را باید ببینیم، گفت: جشنواره ها در واقع نوعی روش تربیتی را در ایجاد می کند و باید رویکرد و نگاه خود را به جوان و نوجوان در کشور تغییر دهیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه جوانان و نوجوانان نیازمند توجه هستند، افزود: جشنواره ها و همایش ها اثر فرعی و کوتاه مدت دارند و باید جریان ساز شوند و خوشبختانه جشنواره کاتی و نوجوان مازنی در حال جریان سازی است.

جوادی با عنوان اینکه متاسفانه کار فاخر، خوب و جریان ساز آنگونه که باید دیده و مورد توجه قرار نمی گیرد، خاطرنشان کرد: باید بین آموزش و پرورش و فرهنگ و هنر به درستی آشتی برقرار کنیم و توجه بیشتری به جوانان و نوجوانان کشور شود.

وی در پایان از دست اندرکاران جشنواره استعدادیابی مازندران قدردانی کرد.

نقش برجسته "کاتی" در معرفی استعدادهای ناشناخته

همچنین مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مازندران با اشاره به اینکه مازندران مملو از استعدادهای فراوان است، نقش کاتی در معرفی این استعدادهای ناشناخته را مهم ارزیابی کرد.

علی رجبی در مراسم اختتامیه اولین جشنواره استعدادیابی مازندران با بیان اینکه مازندران مملو و سرشار از استعداد های فراوان است، گفت: هر انسانی در جامعه تنها یک دهم استعدادهایش را به کار می گیرد و جشنواره کاتی در معرفی استعدادها خوب عمل کرده است.

وی با تقدیر از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در برپایی جشنواره‌های مختلف از جمله کاتی، این رویدادها را در معرفی استعدادهای استان مهم ارزیابی کرد و افزود: این سرزمین با قدمت مهم و طولانی نیازمند شناحت استعدادها و توجه است.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری مازندران با بیان اینکه حاضر به همکاری برای برپایی جشنواره های مختلف در شهرستانهای استان در راستای کشف استعدادها هستیم، تاکید کرد: استانداری آمادگی حمایت دارد و باید به این حوزه بهای لازم داده شود.

رجبی با تاکید بر اینکه باید هدف و ماموریت های خود را بزرگ کنیم، گفت: باید به اندازه اهدافمان تلاش و برای رسیدن به آن همت کنیم.

معرفی برگزیدگان اولین جشنواره استعدادیابی مازندران

اولین دوره جشنواره استعدادیابی مازندران با معرفی برترین ها در بخش های مختلف به کار خود پایان داد.

در این جشنواره و در رشته موسیقی شامل آهنگسازی، تنظیم و نوازندگی امیر عباس منصوری از تنکابن به عنوان پدیده این دوره از جشنواره معرفی شد و ملینا حسنی مقدم از نوشهر عنوان برترین، کیمیا کوچکی از چالوس و پرندخت یوسفی از آمل برتر و آرتین خزایی از نوشهر و احمد فرجی نیا از آمل شایسته تقدیر شدند.

در رشته خوانندگی و آواز، مهدی شیرزاد جویباری در شاخه سنتی برتر و طاها مهدی پور از جویبار درشاخه محلی برتر شدند و در رشته سرود از آریان بالویی از میاندورود تقدیر شد.

همچنین در رشته هنرهای نمایشی، شامل مجری گری، انیما رئیسی بهان از آمل به عنوان پدیده جشنواره معرفی، آرین بالویی از میاندرود برترین، سونیا کاظمی ورمزآبادی و ثمینا قربانزاده ورزی از ساری برتر، عرشیا بیژنی از چالوس و تارا شالیکار کناری از فریدونکنار شایسته تقدیر شدند.

در دوبله و صداپیشگی، مریم مهدیانی از ساری برترین، نگار محمدی فیروزجایی از بابل برتر معرفی شدند و در رشته نقالی محمد مهدی مرادی از ساری برترین، سید ترلان نادری از نکا برتر، ثنا قراری اومالی از نکا برتر، فاطمه رئیسی و مهسا یحیوی از نکا شایسته تقدیر شدند.

در سایر رشته های هنری شامل قرآن، امیر عباس نقی زاده از ساری موفق به دریافت لوح تقدیر و جایزه نقدی و در رشته نقاشی، بهار اسمعیلی از بابل برترین، منیره شکرویان از ساری و سید محمد رضایی از جویبار برتر شدند.

گفتنی است: اولین جشنواره استعدادیابی مازندران با عنوان "کاتی" با تلاش های موسسه ماهور پارسی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار و دو هزار و 354 اثر به این جشنواره ارسال شد.

در مرحله ابتدایی و مقدماتی هیات انتخاب ۱۵۲ اثر را برای مرحله نهایی انتخاب و در پایان ۳۰ نفر به عنوان برگزیدان رشته های مختلف معرفی شدند.

این جشنواره در قالب اجرای صحنه‌ای (مجری‌گری)، صداپیشگی و دوبله، سرود و تواشیح، تلاوت قرآن کریم، خوشنویسی، هنرهای تجسمی (نقاشی و نگارگری)‌، نقالی، هنرهای نمایشی و عروسکی، آواز و خوانندگی، نوازندگی و تنظیم موسیقی، تردستی و استندآپ کمدی برگزار و به مرحله پایانی رسید.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه