حضور ۴ هزار دامپزشک در اردوهای جهادی

حضور ۴ هزار دامپزشک در اردوهای جهادی

مدیر کل دفتر حوزه ریاست حقوقی و ارزیابی عملکرد سازمان دامپزشکی کشور از حضور ۴ هزار دامپزشک و پیرادامپزشک از بخش خصوصی و دولتی در اردوهای جهادی خبر داد.

به گزارش چامه شمال، منصور بنیاب در اولین همایش سراسری بازرسان، کارشناسان ارزیابی عملکرد و مسئولین واحد حقوقی ادارات کل دامپزشکی در ساری اظهار کرد: اگر قرار است اتفاقی در کشور بیافتد جز کار جهادی و روحیه جهادی میسر نیست.

وی با قدردانی از پشتیبانی بسیج، سپاه، جهاد و دامپزشکی در ایجاد این جهاد عظیم دامپزشکی گفت: اکنون در ۳۲ استان کشور و با همکاری ۴ هزار دامپزشک و پیرادامپزشک از بخش خصوصی و دولتی، این رزمایش در حال انجام است.

مدیر کل دفتر حوزه ریاست حقوقی و ارزیابی عملکرد سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه بیش از ۸۴۰ بیماری مشترک بین انسان و دام وجود دارد، افزود: تنها راه مبارزه با این موضوع، واکسیناسیون ملی خواهد بود و بهترین نسخه برای رفع این درد پیچیده همین اردوهای جهادی است.

بنیاب با بیان اینکه بیش از ۲۰ میلیون خدمت رایگان به جامعه محروم عشایر ارائه می شود، ضمن تخصصی و حاکمیتی خواندن سازمان دامپزشکی گفت: عملکرد صحیح ما مستقیماً در سفره مردم اثرگذار خواهد بود.

وی با اشاره به ریل‌گذاری صحیح در تحول سازمانی با محورهای جدید ارزیابی ادارات‌کل استان‌ها خاطرنشان کرد: گل سرسبد سند تحول برگزاری هفتگی اردوهای جهادی دامپزشکی است که پیامی جز مبارزه با بیماری‌های مشترک انسان و دام ندارد.

ثبت ۲ هزار و ۵۰۰ پرونده حقوقی در سازمان دامپزشکی

همچنین رئیس حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان دامپزشکی کشور گفت: بازرسی دقیق باید بگونه ای باشد تا جلوی ضرر به بیت المال را بگیرد.

سید اسماعیل حسینی‌مقدم اظهار کرد: حساسیت کار بازرسی از صدر اسلام تاکنون مورد تاکید بوده و امام علی(ع) در پیشبرد امور خویش از ظرفیت بازرسان استفاده می‌کرده که در نهج‌البلاغه به آن اشاره شده است.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر در سپاه بهترین روش بازرسی در حال انجام است، افزود: این شیوه بازرسی باید مورد استفاده و الگو قرار گیرد.

رئیس حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان دامپزشکی کشور با اعلام اینکه در سازمان دامپزشکی کشور ۲ هزار و ۵۰۰ پرونده حقوقی ثبت شده است، اضافه کرد: بعضی از این پرونده‌ها خسارت سنگینی به بیت‌المال وارد کرده و انتظار داریم کارشناسان حقوقی به صورت جدی در این زمینه ورود کرده و با جدیت این پرونده‌ها را به نفع بیت‌المال پیگیری کنند.

حسینی‌مقدم با بیان اینکه تولید محصولات غذایی در کشور به عنوان اقتدار ملی محسوب می‌شود، بیان داشت: هرگونه فعالیت های غیرعلمی و پزشکی ضمن اینکه تهدیدی علیه امنیت سلامت کشور بوده، آسیب به بیت المال نیز است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه