برگزیدگان نخستین جشنواره رسانه‌ای "آب و آبادی" معرفی شدند + کلیپ

برگزیدگان نخستین جشنواره رسانه‌ای "آب و آبادی" معرفی شدند + کلیپ

با تجلیل از برگزیدگان نخستین جشنواره رسانه‌ای "آب و آبادی"، سرانجام این جشنواره به ایستگاه پایانی رسید.

رقیه توسلی

به گزارش چامه شمال، بدنبال لغو چندباره نخستین جشنواره رسانه‌ای "آب و آبادی" و در یکسالگی فراخوان آن، بالاخره مراسم اختتامیه با حضور مدیران شرکت آب منطقه ای مازندران و اهالی رسانه برگزار و 4 برگزیده این جشنواره مورد تجلیل قرار گرفتند.

استقبال نه چندان مطلوب از این جشنواره و حضور کمرنگ خبرنگاران مازندرانی از نکات تلخ این رویداد رسانه ای بود اما برگزاری آن و فرهنگ سازی در زمینه آب، اتفاق خوشایندی را در سال نخست اجرای این جشنواره رقم زد.

در مراسم اختتامیه، اهالی رسانه در دو بخش نوشتاری و چندرسانه‌ای تجلیل شدند که در بخش نوشتاری، گزارش «از زمین تشنه هم طلا می‌روید» اثر آتنا رستمی آله‌خیلی از خبرگزاری صدا و سیما و گزارش «حال آب خوب نیست» اثر حسین احمدی از پایگاه خبری آوای خزر به ترتیب رتبه های اول و دوم را کسب کردند.

همچنین در بخش چندرسانه‌ای، احسان فقیهیان از صدا و سیمای مازندران با فیلم کوتاه «نجات آب» و احسان فضلی اصانلو از خبرگزاری جمهوری اسلامی با گزارش تصویری «تشنگی در شالیزار» به ترتیب حائز رتبه های اول و دوم شدند.

ضمناً داور جشنواره هیچ اثری را شایسته رتبه سوم در دو بخش ندانست.

گفتنی است: داوری آثار جشنواره "آب و آبادی" توسط علی صادقی پیشکسوت و مدرس حوزه رسانه صورت پذیرفت.

جشنواره‌های رسانه‌ای، ارتقای فرهنگ مصرف را بدنبال دارد

در این آیین، مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مازندران با ابراز پوزش بابت تاخیر در برگزاری اختتامیه، گفت: جشنواره رسانه‌ای «آب و آبادی» به منظور سوق دادن رسانه‌ها و فعالان رسانه‌ای استان به سمت تولید محتوای اثرگذار پیرامون آب اعم از تأمین، مصرف، بهره‌وری و ایجاد زیرساخت و شبکه آبی در مازندران طراحی شده بود.

فاطمه پورکاویان افزود: درنظر داشتیم به منظور بهره‌مندی از توان رسانه‌ای موجود در مازندران در مسیر فرهنگ سازی مصرف آب برای اقشار مختلف، جشنواره‌ای هدفمند را برای رسانه‌‌های استان برگزار کنیم که منجر به ارتقای فرهنگ مصرف و بهره‌وری در جامعه با استفاده از توانمندی رسانه‌های استان اعم از دیداری و شنیداری، نوشتاری و مجازی شود.

رسانه‌ها در تصمیم گیری‌ها اثرگذارند

همچنین مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران با اشاره به اینکه تعامل رسانه و دستگاه‌های اجرایی به سود جامعه است، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم که ارتباط مان با رسانه‌ها تقویت و همواره وجود داشته باشد چراکه معتقدیم با همراهی شما می توانیم بهتر و سریع تر به اهداف و برنامه هایمان برسیم.

حیدر داوودیان گفت: از مشارکت رسانه ها در راستای تولید محتوای مرتبط با آب استقبال می‌کنیم و امید آن داریم در رویداد‌های بعدی شاهد حضور پُررنگ‌تر اهالی رسانه باشیم.

وی با بیان اینکه مطبوعات، مدیران را در تصمیم گیری ها یاری می کنند و اثرگذار هستند، اضافه کرد: برگزاری جشنواره‌ها موجبات تولید آثار فاخر رسانه ای را فراهم و چالش ها و مطالبات را صریح تر به مسئولین منتقل می کند.

مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران با اعلام اینکه نگران دشت البرز هستیم، از زیرکشت نرفتن 4 هزار هکتار از شالیزارهای استان خبر داد.

داوویان با اشاره به اینکه با بارندگی اتفاق افتاده در فصل بهار، عقب ماندگی بارش ها جبران شد، گفت: 76 هزار هکتار از شالیزارهای مازندران در محدوده تنش آبی قرار دارند.

وی با تاکید بر اینکه ایران نیاز به سدسازی ندارد، افزود: مازندران به شدت نیازمند سدسازی است.

مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران ادامه داد: آب شرب استان در حد استاندارد نیست چراکه از آب های زیرزمینی که تحت تاثیر سموم کشاورزی و زباله ها هستند، تامین می شود.

داوودیان چاره کار را تولید آب شرب از آب‌های سطحی دانست و گفت: برای این کار نیاز به سدسازی داریم و این مساله الزام امروز مازندران است.

انتهای پیام/

تصاویر خبر


ارسال دیدگاه