به گزارش چامه شمال، حمزه آقاپور کاظمی اظهار کرد: در این طرح ۸۴ اکیپ به مدت یک ماه از کلیه مراکز تولید، نگهداری و توزیع فراوردههای خام دامی بازدید می کنند.
وی افزود: در راستای اجرای دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور در خصوص کنترل و تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز پیشروز و ماه مبارک رمضان، 4 اکیپ نظارتی و 84 اکیپ بازرسی شهرستانی به صورت روزانه در اجرای این طرح شرکت می کنند که در این بین 42 اکیپ به صورت ثابت و 42 اکیپ به صورت سیار آماده خدمت به مردم استان هستند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه سلامتی مردم و تامین غذای سالم از خطوط قرمز و وظیفه اصلی سازمانی ماست، تاکید کرد: در اجرای بازرسین ادارهکل و شهرستانی با دقت نظر و حساسیت بالا کار خود را انجام می دهند و با کوچکترین اقدام خلافی که مغایر با قانون و دستورالعمل های سازمانی باشد برخورد خواهند کرد.
آقاپور کاظمی تصریح کرد: در این طرح باید کلیه مراکز تولید، نگهداری و توزیع فراوردههای خام دامی، سردخانههای مربوطه، کشتارگاههای دام و طیور، رستورانها، هتلها، مجتمعهای تفریحی داخل شهری و بینراهی، آلاچیقداران و کلیه مراکزی که بهنوعی با فرآوردههای خام دامی به مسافرین نوروزی خدمات میدهند و خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی مورد بازرسی مشترک قرار میگیرند.
وی در پایان با اشاره به موقعیت ویژه استان مازندران به لحاظ توریستی بودن و حضور مسافران در ایام نوروز از شهروندان و مسافران درخواست کرد علاوه بر اینکه فراوردههای خام دامی را از مراکز عرضه معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و هرگونه تخلف در عرضه خام دامی را به سامانه 1512 اطلاعرسانی کرده تا در اسرع وقت توسط کارشناسان ادارهکل دامپزشکی موردبررسی قرار گیرد.
شایانذکر است: طرح تشدید نوروزی و ماه مبارک رمضان برحسب دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور و با توجه به تقارن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان تاپایان ماه رمضان در دو نوبت کاری از ساعات 8 الی 14 و 14 الی 20 ادامه دارد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه