به گزارش چامه شمال به نقل از روابط عمومی ادارهکل دامپزشکی مازندران، دکتر حمزه آقاپور کاظمی اظهار کرد: طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید نوروز بر مراکز تهیه، نگهداری و توزیع انواع فرآوردههای خام دامی نظیر رستورانها، کشتارگاههای صنعتی دام و طیور، سردخانهها، قصابی، مرغفروشی، ماهی سراها، مراکز بستهبندی گوشت و مراکز عرضه برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه بازرسین بهداشتی دامپزشکی در قالب 4 اکیپ نظارتی از کارشناسان اداره کل و 84 اکیپ بازرسی شهرستانی به صورت روزانه در اجرای این طرح شرکت کردند، گفت: در این بین 42 اکیپ به صورت ثابت و 42 اکیپ به صورت سیار با انجام 9 هزار و ۲۰۶ بازدید سرزده از این مراکز بر نحوه عرضه آنان بصورت بهداشتی نظارت داشته و با متخلفین بهداشتی برخورد قانونی کردند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با صدور اخطار بهداشتی برای 371 مرکز عرضه خبر داد و افزود: طی این بازدیدها بیش از 3 هزار کیلوگرم از انواع فرآوردههای خام دامی که به دلایل مختلف ازجمله تاریخ مصرف منقضی و کشتار غیرمجاز، نبود لیبل و هویت محصول و تاریخ منقضی شده ضبط و بیش از 2 هزار و 700 کیلوگرم آن با دستور مقام قضایی و یا با اعلام رضایت عرضه کننده، معدوم گردید.
وی همچنین در خصوص نظارت کارشناسان این اداره کل بر فرآیند کشتار دام و طیور در استان گفت: با حضور شبانهروزی کارشناسان نظارت ادارهکل دامپزشکی مازندران در کشتارگاههای سراسر استان در این مدت بر فرآیند کشتار بیش از 11 میلیون و 140 هزار قطعه مرغ نظارت شد که طی آن بیش از 155 هزار کیلوگرم معدوم گردید.
آقاپور کاظمی همچنین به نظارت بر کشتار حدود 34 هزار دام در کشتارگاهها اشاره کرد که حاصل آن یک میلیون و 315 هزار کیلوگرم گوشت استحصال گردید که 3700 کیلوگرم گوشت به دلیل نظارتهای پس از کشتار از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم گردید.
وی با تاکید بر ادامه نظارت های بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در طول سال از هم استانیها و مسافران عزیز خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد غیربهداشتی مراتب را از طریق سامانه رایگان 1512 و در شهرستانها به ادارات دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند تا بازرسان اداره دامپزشکی در اسرع وقت در محل حاضر و به موضوع رسیدگی کنند
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه