به گزارش چامه شمال به نقل از روابط عمومی ادارهکل دامپزشکی مازندران، دکتر حمزه آقاپور کاظمی اظهار کرد: این رزمایش با بهرهگیری از اکیپهای پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دامی شهرستانها در منطقه صعبالعبور شهرستان آمل برگزار شد.
وی با اشاره به لزوم برگزاری این رزمایش گفت: با توجه به نزدیکی زمان کوچ گله های دامی به مناطق بالادست و لزوم واکسیناسیون آنها پیش از انتقال به این مناطق از ظرفیت شهرستان های استفاده خواهد شد تا به شهرستان هایی که مناطق صعب العبور و کم برخوردار دارند در پوشش واکسیناسیون کمک شود.
آقاپور کاظمی به ادامه برگزاری این رزمایش ها در شهرستان های دیگری همچون نور، نوشهر و چالوس اشاره کرد و افزود: تلاش خواهد شد در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید با مشارکت مردمی نام گذاری شده است با مشارکت مردم و دستگاه های همکار در خدمت رسانی به مردم استفاده گردد تا بتوان خدماتی که منجر به افزایش تولیدات غذایی سالم می گردد، افزایش یابد.
همچنین دکتر رسولیزاده رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آمل با حضور در این رزمایش گفت: این رزمایش در راستای سیاست های دولت سیزدهم جهت ارائه خدمات فراگیر به دامداران و حسب دستور مدیرکل دامپزشکی استان مبنی بر ارائه خدمات رایگان به دامداران روستاهای نشل، آهن سر، مریجان، تیران شیرکلا با هدف پیشگیری از بیماریهای دامی صورت گرفت.
وی افزود: در نهایت با تشکیل ۱۰ اکیپ جهادی واکسیناسیون و معاینه رایگان دام تشکیل شامل کارشناسان اداره های دامپزشکی شهرستان های ساری، میاندرود، قائمشهر، سوادکوه شمالی، جویبار، محمودآباد، بابل، بابلسر، سیمرغ و کارشناسان اداره کل دامپزشکی مازندران بالغ بر ۳۰ هزار خدمت ارائه گردید.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آمل با اشاره به اقدامات صورت گرفته یادآور شد: در این رزمایش یک روزه پوشش کامل واکسیناسیون در محور مذکور انجام گرفت و در مجموع ۱۶۲۴۵ نوبت سر دام تحت پوشش واکسیناسیون و خدمات درمانی قرار گرفتند که شامل واکسیناسیون رایگان ۸۰۰۰ راس دام سبک علیه بیماری تب برفکی، واکسیناسیون ۳۹۰۰ راس دام سبک علیه بیماری آبله، واکسیناسیون ۳۹۰۰ راس دام سبک علیه بیماری طاعون، واکسیناسیون ۳۰ راس دام سنگین علیه تب برفکی و واکسیناسیون ۶۵ قلاده سگ علیه هاری است.
وی در خصوص سم پاشی اماکن دامی گفت: با توجه به نزدیکی گرمی هوا و امکان بروز بیماری های انگلی در این رزمایش بیش از 220 لیتر سم استفاده شد.
رسولیزاده تصریح کرد: در این رزمایش ۳۲۰ راس گوسفند و ۳۰ راس گاو توسط دامپزشکان اعزامی به صورت رایکان ویزیت و اقدامات درمانی لازم صورت گرفت.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه