به گزارش چامه شمال به نقل از روابط عمومی ادارهکل بهزیستی مازندران، دکتر فریبا بریمانی ضمن تبریک فرا رسیدن روز "روانشناس و مشاوره" اظهار کرد: عدم مسوولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارتهای زندگی، اعتیاد، خیانت و سوءظن، خشونت و دخالت اطرافیان را از عمدهترین دلایل طلاق در مازندران دانست.
وی با اشاره به اینکه ۲۳ درصد پروندههای طلاق در مازندران منجر به سازش شد، افزود: در سال گذشته ۴۶ هزار و ۳۶۱ زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاورهای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است.
مدیرکل بهزیستی مازندران از بهرهمندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران در سال گذشته خبر داد و گفت: نقش روانشناسان در تمامی مراحل زندگی انسانها کاملا مشهود است.
بریمانی ادامه داد: بحران ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مختلفی مانند افسردگی، خشونت، خودکشی، اختلالات اضطرابی، اختلالات وسواسی و غیره در جامعه می شود که روانشناسان با ارائه مشاوره تخصصی در جهت حفظ و ارتقا سلامت روانی جامعه گام های اساسی و ارزشمند برمیدارند.
وی با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت تری داشته باشند.
مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامهریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی های معنوی، اخلاقی و فکری به شهروندان فعالیت دارند.
دکتر بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.
وی با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می گیرد، افزود: طی یک سال اخیر ۱۹۴ هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ "صدای مشاور"، جهت برطرف نمودن مشکلات روانشناختی در زمینه های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت های زندگی و مهارت های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهرهمند شدند.
این مسوول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: بی شک، یکی از راهکارهای موثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.
بریمانی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴ هزار و ۹۹ زوج مازنی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاسهای آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کردهاند.
مدیر کل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵ هزار و ۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش های مهارت های زندگی بهره مند شدند.
بریمانی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسي دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره ای دریافت نمودند چرا كه انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش مي رساند و هم جامعه را از بحران مسايل اجتماعي آسيبزا مانند طلاق و پيامدهای آن حفظ می نمايد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه