توصیه‌های بهداشتی عید قربان + موشن‌گرافی

توصیه‌های بهداشتی عید قربان + موشن‌گرافی

دامپزشکی مازندران توصیه‌های بهداشتی در رابطه با خرید، ذبح و مصرف کشتار عید قربان را اعلام کرد.

به گزارش چامه شمال، روابط‌ عمومی دامپزشکی مازندران با تدوین یک موشن‌گرافی توصیه کرد: از خرید دام‌های بیمار با لاغری مفرد و دارای ترشحات آبکی، چرکی و خون آلود از بینی و سایر مجاری خودداری کنید.

همچنین خریداری دام‌های دارای تاول بر روی دست، دنبه و سایر اندام خارجی و دارای پشم های بلند و ژولیده و لنگش توصیه نمی‌شود.

ضمنا دام مورد نظر نباید دارای نفخ و بیماری‌های گوارشی مانند اسهال و کچلی روی پوست باشد و عدم توانایی در ایستادن و تعادل مهم است.

دامپزشکی مازندران تاکید کرد: از ذبح دام در معابر عمومی خیابان و کوچه‌ها جداً خودداری شود و برای قطعه کردن گوشت و یا شستن آن از دستکش استفاده گردد.

همچنین توصیه کرد: گوشت قربانی قبل از مصرف باید به مدت ۲۴ساعت در یخچال (دمای ۰ تا ۴ درجه) نگهداری و سپس مصرف شود و از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه جدا خودداری گردد.

همچنین تاکید شد: اندام و ضایعات غیرقابل مصرف در اختیار حیوانات خانگی قرار نگیرد.

در ادامه توصیه‌های بهداشتی آمده است: از مصرف لاشه با وجود آبسه‌های پراکنده دانه‌های سفید رنگ به اندازه برنج و بیش از حد قرمز و پرخونی عضلات و آبدار بودن لاشه خودداری شود.

همچنین از مصرف لاشه‌های چرکی خودداری و به گوشتی‌شدن بافت ریه، کبد و جگر که همراه با کیست‌های آبکی گچی و آهکی توجه گردد.

ضمناً وجود کرم‌های برگی شکل و ریز و درشت در مجاری کبد و جگر بررسی شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه