فراخوان سی‌و‌ششمین جشنواره تئاتر مازندران منتشر شد

فراخوان سی‌و‌ششمین جشنواره تئاتر مازندران منتشر شد

دبیر سی‌و‌ششمین جشنواره تئاتر مازندران از انتشار فراخوان مهم‌ترین رویداد تئاتر استان در این دوره خبر داد.

به گزارش چامه شمال، هادی اصغری در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: فراخوان سی‌وششمین دوره مهم‌ترین رویداد تئاتر مازندران با پیشنهاد ۱۵ موضوع از سوی دبیرخانه جشنواره به کارگردانان و گروه‌های نمایشی استان با هدف رونق بخشیدن به اجرای عمومی آثار نمایشی، گردهمایی بهترین آثار تولید شده استان در یک سال گذشته در قالب رقابتی سالم، رشد و توسعه تئاتر با توجه به بومی‌سازی ظرفیت‌های فرهنگی، منطقه‌ای و جغرافیایی، ساماندهی فعالیت‌های نمایشی و حمایت از هنرمندان و گروه‌های نمایشی و توجه جدی به شیوه‌های گوناگون نمایشی منتشر شد.

وی آخرین مهلت ثبت نام در جشنواره ۱۰ لغایت ۲۵ مهرماه و اعلام نتایج را اول آبان اعلام کرد و افزود: زمان برگزاری جشنواره ۱۵ لغایت ۲۰ آبان‌ماه است.

دبیر سی‌و‌ششمین جشنواره تئاتر مازندران اظهار کرد: متقاضیان از ۱۳ مرداد تا ۱۰ مهرماه مهلت دارند تا از طریق آدرس ذیل نسبت به تکمیل فرم شماره یک اقدام نمایند.

اصغری یادآور شد: علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت متن کامل فراخوان و فرم‌های ثبت نام و آگاهی از محورها و موضوعات مورد تاکید جشنواره، شرایط و ضوابط مربوط به آثار و تقاضای حضور به سایت http://mazandaran.theater.ir مراجعه نمایند.

وی گفت: این سامانه تنها تا پایان ساعت اداری روز ۱۰ مهرماه فعال و پس از آن امکان دسترسی بمنظور ارسال آثار وجود نخواهد داشت.

دبیر سی‌و‌ششمین جشنواره تئاتر مازندران محورهای پیشنهادی را مرتبط با شعار سال ۱۴۰۳ "جهش تولید با مشارکت مردم"، ایثار و شهادت، موضوعات دینی با رویکرد اجتماعی و ترجیحاً متناسب با مسائل روز جامعه، پرداختن به سبک زندگی اسلامی - ایرانی، معرفی هنرمندان، مشاهیر، شخصیت‌ها، قهرمانان و شهدای شاخص استان و موضوعات مرتبط با فرهنگ و هنر بومی ذکر کرد.

اصغری سایر محورهای پیشنهادی را تهاجم فرهنگی، دفاع مقدس، ایثار و فداکاری، فرهنگ استقامت و مقاومت، هویت ایرانی اسلامی، عفاف و حجاب، خانواده (تشکیل خانواده و ازدواج به هنگام، کانون گرم خانواده، بنیان خانواده، خانواده سالم و مستحکم، اخلاق در خانواده)، امید آفرینی به آینده و افق روشن (ایراندوستی، ما می‌توانیم، نقش و اراده انسان)، معضلات و آسیب‌های اجتماعی از قبیل (کمبود آب، طلاق و زنان سرپرست خانواده، مواد مخدر و اعتیاد، حاشیه نشینی، مهاجرت از روستا، بیکاری، زندانیان) و امنیت شهروندی در محیط زندگی عنوان کرد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه