نانوایی‌های مازندران رصد می‌شوند

نانوایی‌های مازندران رصد می‌شوند

معاون هماهنگی امور اقتصادی وگردشگری استانداری مازندران گفت: نظارت بر فعالیت واحدهای خبازی افزایش می‌یابد.

به گزارش چامه شمال، حسن خیریانپور با تاکید بر تشدید نظارت بر فعالیت واحدهای خبازی و ارتقای کیفیت نان از فرمانداران خواست ترتیبی اتخاذ شود با رعایت دستورالعمل ها و ضوابط ابلاغی ضمن تلاش برای افزایش کیفیت نان با اخلال گران تامین آرد و نان در شهرستان ها برخورد قانونی صورت گیرد.

وی همچنین از تشویق خبازان به پخت نان با کیفیت خبر داد و از اتحادیه این صنف خواست نسبت به ارزیابی عملکرد واحدهای خبازی اقدام و نانوایانی که پخت نان باکیفیت و ماکول دارند مورد تقدیر و تشویق قرار گیرند.

همچنین دبیر کارگروه آرد و نان مازندران در راستای تاکیدات استاندار و معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری اظهار داشت: با توجه به تعطیلات نیمه شهریور، گروه های رصد و پایش عملکرد واحدهای خبازی متشکل از دستگاه های نظارتی شهرستان ها موظف شدند ضمن انجام بازرسی های سرزده از سطح نانوایی‌ها عملکرد این واحدهای صنفی را ارزیابی و نتیجه را به مراجع ذیربط گزارش نماید.

عباسعلی وفائی‌نژاد با اشاره به تاکید استاندار مازندران بر افزایش کیفیت پخت نان در استان گفت: به منظور افزایش مهارت های نانوایان در عمل آوری آرد و پخت نان با کیفت، اتحادیه خبازان با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای نسبت به برگزاری دوره های آموزشی مهارت های لازم برای پخت نان با کیفیت اقدام خواهد کرد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران ادامه داد: عملکرد واحدهای خبازی که نان با کیفیت و ماکول پخت می نمایند مورد تشویق و تقدیر قرار خواهد گرفت.

وفائی‌نژاد افزود: هماهنگی های لازم با تعزیرات حکومتی و سایر مراجع قضایی ذیربط به عمل آمد تا بدون هیچگونه مسامحه با عوامل متخلف و مخل در امر تامین و توزیع آرد و پخت نان برخورد قانونی صورت گیرد.

وی همچنین تاکید کرد: طبق دستورالعمل های ابلاغی و تاکید معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری، در صورت تکرار تخلف از سوی واحد صنفی، موضوع در کارگروه آرد و نان شهرستان مطرح و نسبت به قطع سهمیه آرد و انتقال آن به نزدیکترین واحد خبازی و یا صدور پروانه کسب برای افراد متقاضی جدید که مسئولیت پذیر باشند اقدام خواهد شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه