به گزارش چامه شمال، مهدیه مفیدی در نشست علمی با موضوع "نقش تربیت اخلاقی والدین در زمینهسازی ظهور در جمع طلاب مدرسه علمیه الزهراء(س) ساری اظهار کرد: یکی از ابعاد وجودی انسان که در آموزههای اسلامی به آن عنایت ویژه شده، تربیت جان و پرورش روح است.
وی افزود: انسان در پرتو تربیت نفس و تزکیه روح، به مراحل کامل انسانیت دست مییابد و سرانجام به رستگاری ابدی میرسد.
وی با اشاره به اینکه انتقال ارزشها و باورهاي جامعه به فرزندان از مهمترين كاركردهاي خانواده است، اضافه کرد: از سوي ديگر، محبت و دوستي اهلبيت(ع) به ويژه محبت امام زمان«عجلالله تعالی فرجهالشریف»، از ارزشهاي برجسته جامعه ديني به شمار ميآيد كه انتقال اين ارزش مهم، همانند ارزشهاي ديگر از كاركردهاي نهاد خانواده است.
این کارشناس مذهبی با اشاره به این حدیث پیامبر گرامی اسلام(ص) که فرمودند: "فرزندان خود را بر سه خصلت؛ دوست داشتن پیامبرتان، دوست داشتن اهل بیت او و خواندن قرآن" تربیت کنید، افزود: والدین با پرورش نسلي منتظر در سايه محبت به حضرت میتوانند زمينه ظهور را فراهم آورند.
مهدیه مفیدی همچنین با تاکید بر اینکه در عصر حاضر، اعتقاد به ظهور منجی و مصلح جهانی یا همان مسئله مهدویت، موضوعی همگانی و فراگیر است و در واقع، به آرمانی جهانی تبدیل شده است، گفت: این اعتقاد سبب توجه روزافزون منتظران و بهویژه شیعیان به موضوع مهدویت و زمینهسازی برای ظهور منجی عالم بشریت، حضرت مهدی شده است.
وی افزود: به همین علت والدین در تربیت نسل منتظر، نقش سنگینتر و حساستری دارند.
مفیدی بیانکرد: ساخت چنین جامعهای ایدهآل به الزاماتی نیاز دارد که از جمله این الزامات، تربیت افراد جامعه منتظر بر اساس صفات و رفتارهای است که والدین میتوانند با پرورش شخصیت، اظهار محبت، توجه به استقلالطلبی، درونی کردن ارزشهای دینی و اخلاقی در فرزندان، زمینهساز ظهور شوند.
وی خاطرنشانکرد: اگر ما موفق به تربیت نسلی شویم که احترام و عشق به امام زمان(عج) در وجودش نهادینه و تبدیل به باور شود، میتوانیم امید داشته باشیم که زمینهساز ظهور خواهد شد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه