سیمرغ به مقصد رسید

سیمرغ به مقصد رسید

نخستین جشنواره ملی سیمرغ به روزهای پایانی نزدیک شد و دست‌اندرکاران این جشنواره فرهنگی و هنری در تکاپوی برگزاری اختتامیه هستند.

به گزارش چامه شمال، در این راستا متولیان این رویداد در جمع رسانه‌ها حضور یافتند تا از کم و کِیف جشنواره بگویند و پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشند.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی در نشست خبری با موضوع "نخستین جشنواره سراسری فرهنگی هنری سیمرغ" همراه با رونمایی از پوستر جشنواره در سالن کنفرانس اداره‌کل ارشاد مازندران، از راه‌اندازی دبیرخانه دائمی جشنواره سراسری سیمرغ خبر داد.

علی کشوری اظهار کرد: بدنبال آن هستیم که این رویداد در تقویم جشنواره‌های فرهنگی کشور ثبت و دبیرخانه دائمی آن در شهرستان سیمرغ، راه‌اندازی شود.

وی با اشاره به اینکه خود را از خانواده رسانه می‌دانم، افزود: پس از سریال سیمرغ تاکنون در حال تجربه‌آموزی در عرصه فرهنگ و هنر هستم و خود را دانش‌آموز مکتب ایرانی - اسلامی می‌دانم.

فرزند خلبان شهید احمد کشوری گفت: بار افتخار فرزند شهید کشوری بودن، مسئولیت بنده را هر روز سنگین‌تر می‌کند.

کشوری با بیان اینکه فرهنگ‌سازی برای نسل‌های آینده بسیار اثرگذار است و این پرچم در دستان شما اصحاب رسانه است، بیان کرد: باید هدف از برگزاری نخستین جشنواره سراسری فرهنگی هنری سیمرغ از سوی رسانه‌ها تبیین شود.

وی عنوان کرد: شهید احمد کشوری از دوران نوجوانی کار نقاشی و خطاطی را به صورت جدی دنبال می‌کردند و به مسائل هنر، علاقه وافری داشتند.

نماينده مردم قائم‌شهر در مجلس شورای اسلامی، اعلام کرد: شاید دغدغه مردم عمدتاً مباحث زیربنایی، عمرانی، انرژی، پسماند و راه است اما اگر تا زمانی که در این موضوعات، فرهنگ غنی و صحیح نداشته باشیم در مسائل زیربنایی نیز اتفاق خاصی نخواهد افتاد.

کشوری افزود: برگزاری چنین رویدادی شاید طبیعی بنظر نرسد و طبیعی انجام اقداماتی در حوزه عمرانی و غیره است و سالیان سال است که هنرمندان ما دغدغه موضوعات فرهنگی دارند که متاسفانه توجهی به آن نمی‌شود.

وی تاکید کرد: رسالت ما مسئولان و اصحاب رسانه، همین است که این هنرمندان را حمایت و جایگاه‌شان را تقویت کنیم.

کشوری اذعان کرد: مهم آن است که مسئولان ما موضوعات فرهنگی و هنری و رویدادهای این‌چنینی را یک نیاز ببینند و در این مسیر گام بردارند.

نماينده مردم قائم‌شهر در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: در شهرهای کم‌برخوردار نظیر سیمرغ هم می‌شود کارهای بزرگی انجام داد و لذا باید موضوع فرهنگ و هنر را جدی بگیریم.

کشوری متذکر شد: این نخستین گام در مسیر برگزاری نخستین جشنواره سراسری فرهنگی هنری سیمرغ است و در این خصوص با ۳ وزیر دیدار داشتیم و بدنبال آن هستیم که این رویداد در تقویم جشنواره‌های فرهنگی کشور ثبت و دبیرخانه دائمی آن در شهرستان سیمرغ راه‌اندازی شود.

وی یادآور شد: پاشنه آشیل جشنواره‌های این چنینی، تامین اعتبار است و جوایز این جشنواره علیرغم اینکه ملی است چندان ارقام بالایی نیست.

سیمرغ جشنواره‌ای مردمی است

همچنین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در این نشست خبری اظهار کرد: نخستین جشنواره سراسری فرهنگی هنری سیمرغ با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و با محوریت خلبان شهید امیر سرلشگر احمد کشوری برگزار می‌شود.

احسان آهنگر افزود: تشکل‌های مردمی نقش بسزایی در برگزاری این جشنواره ایفا کردند و مشارکت بسیار خوبی از سوی هنرمندان صورت گرفته است.

وی ادامه داد: دستیابی به قله موضوعات فرهنگی در گرو تکثیر این نوع نگاه با دامنه ملی در میان مسئولان است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: به جهات مختلف برگزاری این جشنواره از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که یک بعد آن قالب‌های جشنواره و تولیدات در حوزه هنرهای تجسمی است.

آهنگر ادامه داد: هنرهای تجسمی زبان گویای یک مفهوم خاص فرهنگی با هر زبان و گویشی است و نقش بسزایی در حل معضلات به‌ویژه آسیب‌های اجتماعی دارد.

وی بیان کرد: نکته مهم دیگر، گروه هدف این جشنواره و دخیل کردن نوجوانان و جوانان برای تولیدات فاخر هنری - فرهنگی است.

آهنگر عنوان کرد: تمام ظرفیت‌ها را پای کار خواهیم آورد تا این رویداد ملی به نحو شایسته‌ای برگزار شود.

وی با اشاره به لزوم انجام کارهای هم‌افزا از سوی دستگاه‌های متولی برای خدمت به مردم، بیان کرد: از نقاط برجسته این جشنواره، مردمی‌بودن آن است و باید محور اصلی جشنواره‌های فرهنگی خود مردم باشند.

فرهنگ مظلوم است

همچنین مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران در این نشست اظهار کرد: جای بسی افتخار است که با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی شاهد آن هستیم که برخی مدیران و مسئولان دغدغه فرهنگ دارند.

حامد فاضلی کبریا افزود: فرهنگ همواره مظلوم ‌واقع شده و در اعتبارات و امکانات مغفول مانده است.

وی خاطرنشان کرد: این جشنواره با محوریت خلبان شهید امیر سرلشگر احمد کشوری برگزار شد و در این راستا استفاده از سرمایه اجتماعی شهدا یکی از ابتکارات خوب در برگزاری این جشنواره بود.

گفتنی است: در پایان از پوستر جشنواره سیمرغ رونمایی شد و از سوی احسان آهنگر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و مسئول ستاد برگزاری جشنواره طی احکامی جداگانه دکتر علی کشوری بعنوان رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره، سید علی علوی بعنوان دبیر ستاد برگزاری جشنواره، نسیم رضایی بعنوان دبیر جشنواره، آرمان فتحی ارطه بعنوان رئیس کمیته هنری، امور فنی و داوران جشنواره، صفا رنجبر بعنوان مدیر اجرایی جشنواره و میثم حاجی‌پور بعنوان رئیس کمیته روابط عمومی جشنواره سیمرغ منصوب شدند.

انتهای پیام/

تصاویر خبر


ارسال دیدگاه