حسین احمدی
به گزارش چامه شمال، "سیمرغ"، زادگاه خلبان شهید احمد کشوری میزبان بیش از یکصد هنرمند نوپا از سراسر کشور بود و با تجلیل از برگزیدگان، تکریم را به جای آورد و هنرمندان را با سیمرغ بدرقه کرد.
هنرمندانِ جوان و نوجوان در اختتامیه این جشنواره از دانشگاه علمی کاربردی خلبانی شهرستان سیمرغ بازدید و از نزدیک با فعالیتهای این دانشگاه جذاب آشنا و در کارگاه کسب و کار شرکت کردند تا بیاموزند چگونه اقتصاد میتواند به مدد هنر بیاید.
نمایشگاه آثار برگزیده در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیمرغ نیز محل گردهمایی علاقمندان فرهنگ و هنر بود تا همگان تلاشهای به ثمر نشسته فرزندان ایران زمین را از نزدیک مشاهده کنند.
با نگاهی ساده در این نمایشگاه میشد دریافت هنرآفرینان این نمایشگاه چه کسانی هستند چرا که بهدقت نظارهگر بازدیدکنندگان بودند و هرازگاهی توضیحاتی را ارائه میکردند.
مراسم پایانی هم با حضور مسئولین ملی برگزار شد و سرمای سالن اختتامیه نتوانست از گرمای آیین تجلیل از برگزیدگان بکاهد.
احمدی لاشکی معاون وزیر آموزش و پرورش نیز از محل اختتامیه با رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور تماس تلفنی برقرار و قول تجهیز گرمایش و سرمایش سالن برگزاری مراسم را گرفت تا مردم سیمرغ و مدعوین، راحتتر سالن سرد را تحمل کنند.
این جشنواره بدینجا ختم نشد و تجلیل از دستاندرکاران این رخداد در محل فرمانداری، پایانبخش جشنواره نخست بود.
در این آیین دو مساله مطرح شد؛ اولی خبرِ راهاندازی دبیرخانه دائمی جشنواره سراسری فرهنگی - هنری سیمرغ و دیگری ایجاد زیرساختهای فرهنگی و هنری در این شهرستان طی دو سال آینده... وعدهای که علی کشوری نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی داد و امیدواریم که به ثمر بنشیند.
سیمرغ شعار "همه برای ایران" را برای خود برگزیده بود و تلاشهای صورت گرفته نشان داد که این جشنواره پایبند به رویکرد و مرامش است.
جشنواره سیمرغ با همه فراز و فرودها به پایان رسید و انتظار است متولیان امر با رفع نواقص موجود و پرداختهتر کردن کیفی این رویداد، شاهد رشد و توسعه فرهنگی و هنری سیمرغ، مازندران و ایران باشیم.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه