حریم خطوط لوله نفت را جدی بگیرید
مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات منطقه شمال

حریم خطوط لوله نفت را جدی بگیرید

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات منطقه شمال از مردم خواست حریم خطوط لوله نفت را جدی بگیرند و از هرگونه ساخت و ساز در این مناطق جدداً خودداری کنند.

به گزارش چامه، محمدمهدی جامعی که در آخرین روزهای سال گذشته در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی حاضر شد، تاکید زیادی بر رعایت حریم خطوط لوله نفت کرد و از مردم خواست قبل از هرگونه ساخت و ساز، استعلام های لازم را از مراجع ذیصلاح دریافت کنند.

وی اضافه کرد: بعلت امنیت اجتماعی که در اطراف خطوط لوله نفت بخاطر وجود نیروی حفاظتی وجود دارد، مردم اطراف این خطوط متمرکز و دست به ساخت و ساز می زنند که اقدام نادرستی است.

از فعالیت های اجتماعی غافل نیستیم

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات منطقه شمال در پاسخ به سوال خبرنگار ما در رابطه با میزان سرقت فراورده های نفتی خاطرنشان کرد: خوشبختانه طی سه سال گذشته سرقت فراورده های نفتی در منطقه شمال اتفاق نیفتاده و دستبرد به خطوط را شاهد نبودیم.

جامعی به حضور خط بانان در مسیر خطوط لوله اشاره کرد و گفت: همکاران خط بان روزانه با موتورسیکلت مسیرها را تردد و پایش و خطرات احتمالی از جمله رانش را گزارش می کنند که با ایمن سازی مناطق پُرخطر، تثبیت خطوط صورت می گیرد.

وی با اعلام اینکه در کنار فعالیت های سوخت رسانی از فعالیت های اجتماعی نیز غافل نیستیم، افزود: به مردم و دهیاری های مسیر خطوط لوله خدمت رسانی می کنیم و از کارهای عام المنفعه غافل نیستیم.

جامعی اضافه کرد: در برفروبی و پاکسازی راه ها، جلوتر از دستگاه های متولی به مردم خدمت می کنیم.

پیگ رانی هوشمند، بومی می شود

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات منطقه شمال با اشاره به اینکه تکنولوژی پیگ رانی هوشمند خطوط در کشور وجود نداشته و در این راستا از کشورهای آلمان و روسیه کمک می گیریم، گفت: شرکت های دانش بنیان در حال نهایی کردن این تکنولوژی بوده و در آینده نزدیک شاهد استفاده از دانش ایرانی در این زمینه خواهیم بود.

جامعی با اعلام اینکه در سالجاری خطوط لوله مجدداً پیگ رانی می شوند، یادآورشد: در پیگ رانی، ضعف های لوله در درون و بیرون خطوط با آدرس دقیق گزارش می شود تا متخصصان نواقص را مرتفع کنند.

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات منطقه شمال با اشاره به اینکه سوخت رسانی با خطوط لوله به نیروگاه نکا با کمترین هزینه و با پتانسیل موجود در شرکت های نفت منطقه ساری و خطوط لوله منطقه شمال صورت گرفت، ادامه داد: روزانه 70 تریلی سوخت مصرفی نیروگاه را از بندرعباس حمل می  کردند که علاوه بر صرف هزینه، مشکل ترافیک در جاده ها را دوچندان می کرد.

جامعی سوآپ نفت و انتقال نفت خام وارداتی کشورهای حاشیه دریای خزر از پایانه نفتی نکا و انتقال به پالایشگاه های تهران و تبریز و یا بالعکس صادرات آن را مهم دانست و خاطرنشان کرد: ۴ میلیارد لیتر فراورده نفتی از طریق خط لوله نفت منطقه شمال جابجا شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه