به گزارش چامه شمال، رضا گنجی در هفتمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان استان مازندران اظهار کرد: از نانوایان ماهر، باتجربه و متخصصان این حوزه برای برگزاری نشستی تخصصیتر دعوت خواهیم کرد تا معیارهای لازم برای پخت نان باکیفیت در نانواییها را تعیین نمایند.
وی با تاکید بر این نکته که در جلسات کارگروه آرد و نان می بایست به دنبال خروجی صحیح و افزایش رضایتمندی مردم باشیم، ادامه داد: خروجی جلسات کارگروه می بایست در شهرستان ها دیده شود و فرمانداران و مدیران و اعضای کارگروه آرد و نان در شهرستان ها موضوعاتی که در کارگروه استان به تصویب می رسد را پیگیری جدی داشته باشند.
گنجی در خصوص گندم های رطوبت بالا در مناطق کوهستانی استان نیز از سازمان جهاد کشاورزی خواست پیگیری های جدی تری صورت گیرد تا در فصل خرید تضمینی گندم در سال آینده، دستورالعمل های آن مشخص باشد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با اشاره به کیفیت بالای گندم های تولیدی در مازندران و همچنین تامین 80 درصد از گندم مورد نیاز استان از گندم های کیفی استان های گلستان و خوزستان، یادآور شد: عوامل زیادی در تولید نان با کیفیت اثرگذار هستند، لذا شاخصه ها و معیارهای لازم برای ارزیابی عملکرد نانوایی ها و آماری از رضایت مشتریان از تولید محصول نهایی یعنی نان مشخص گردد تا هدف گذاری و معیار درستی برای ارتقای کیفیت نان در استان داشته باشیم.
گنجی با بیان اینکه در بحث نظارت بر عملکرد نانوایی ها باید دقت و کنترل بیشتری انجام شود، اظهار داشت: باید به دنبال تاثیرگذاری بیشتر این نظارت ها بر روند بازار و رضایتمندی مشتریان باشیم.
وی با اشاره به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان گفت: ساعت کار نانوایی ها به گونه ای تعیین شود که مردم برای تهیه نان تازه در این ماه مبارک با مشکلی مواجه نشوند و نظارت بر رعایت ساعت پخت در این ماه افزایش یابد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه