به گزارش چامه شمال، دکتر حمزه آقاپور کاظمی اظهار کرد: این برنامه با هدف ایجاد امنیت غذایی و کنترل کیفیت محصولات تولیدی طیور، انجام سرویلانس و برنامه ریزی جهت پایش باقیمانده در سال های بعد و همچنین تسهیل شرایط صادرات گوشت مرغ، در سطح استان اجرا شد.
مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: در این طرح، میزان باقیمانده داروها، سموم و آلایندهها در گوشت مرغ مورد بررسی قرار گرفت تا از انطباق آن با استانداردهای ملی و بینالمللی اطمینان حاصل شود.
آقاپور کاظمی با اشاره به مشارکت گسترده مازندران در این برنامه ملی، اعلام کرد: اداره کل دامپزشکی استان در سالجاری، با انجام یکهزار و ۴۶۷ نمونهبرداری و انجام آزمایشات در ۱۱ رسته مختلف و بیش از ۱۸۵ اسکوپ از واحد های پرورشی و کشتارگاهی اقدام خواهد کرد.
وی افزود: استان مازندران در اجرای این طرح ملی با بیشترین مشارکت در ارسال نمونه یکی از پیشگامان اجرای طرح در سطح کشور می باشد.
آقاپور کاظمی ادامه داد: این اقدام نه تنها سلامت مصرفکنندگان را تضمین میکند، بلکه با رعایت استانداردهای جهانی، زمینه را برای توسعه صادرات محصولات طیور فراهم میسازد.
مدیرکل دامپزشکی مازندران همچنین بر تداوم نظارتهای دقیق و پایش مستمر در مراکز تولید و عرضه گوشت مرغ تأکید و خاطرنشان کرد: این ادارهکل با همکاری سایر نهادهای مرتبط، آماده مقابله با هرگونه تهدید علیه سلامت غذایی است.
آقاپور کاظمی یادآور شد: این برنامه در راستای سیاستهای سازمان دامپزشکی کشور و با همکاری بخشهای خصوصی و دولتی انجام شده و نتایج آن نقش مؤثری در ارتقای کیفیت محصولات دامی استان خواهد داشت.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه