به گزارش چامه شمال، دکتر حمزه آقاپورکاظمی بر لزوم اطلاعرسانی و آگاهیبخشی در خصوص رعایت نکات بهداشتی بیش از پیش در روزهای ماه محرم تاکید کرد.
وی ضمن دعوت از مردم مومن استان مازندران و متولیان امر عزاداری در مساجد و هیئت ها خواست دام های خود را در کشتارگاه های مجاز در سطح استان کشتار نمایند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران همچنین توصیه کرد از خرید دامهایی با علایم لاغری مفرط، ترشحات آبکی و چرکی، دارای تاول بر روی پوست و دمبه و اندام خارجی، دارای پشم های ژولیده و بلند، دارای لنگش در هنگام راه رفتن و آثار کچلی روی پوست خودداری نمایند.
قاپور کاظمی ادامه داد: شهروندان، گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری و وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.
وی با اشاره به گرمای هوا و امکان بروز بیماری تب کریمه هشدار داد تا حتما برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند و در صورت مشاهده کنه بر روی دام هرگز آنرا با دست نکشند. همچنین از برش دادن کیستها و آبسههای موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری نموده و گوشت و آلایش خوراکی را کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
آقاپورکاظمی همچنین از مردم خواست از مصرف کبد و جگرهایی با کیست های کچی، آهکی و آبکی و ریه های گوشتی و چرکی جدا خودداری نمایید و اندامها و ضایعات غیرقابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.
وی در پایان تاکید کرد: شهروندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و درخواست ها و مشکلات با شماره 1512 پل ارتباطی دامپزشکی با مردم تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه