به گزارش چامه شمال، دکتر حمزه آقاپور کاظمی در بازدید مشترکی که به اتفاق دکتر مرتضی مروتی از مرکز فرآوری خاویار شهرستان بابلسر داشت، اظهار کرد: در این بازدید، فرآیند تولید و کیفیت این محصول ارزشمند مورد بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به جایگاه ایران بهعنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان برتر خاویار در جهان، از صادرات ۲۸۸ کیلوگرم خاویار با مجوز دامپزشکی مازندران در سهماهه نخست سالجاری خبر داد.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با تأکید بر اجرای سامانه های HACCP در واحدهای تولید و استحصال خاویار در راستای تضمین و کنترل بهداشتی مراحل تولید خاویار صادراتی، گفت: کنترل بهداشتی مراحل تولید، بستهبندی و صدور مجوز صادراتی و گواهی بهداشتی قرنطینهای از مهمترین اقدامات دامپزشکی در این حوزه است که موجب افزایش اعتماد بازارهای جهانی به محصولات ایرانی شده است.
آقاپور کاظمی افزود: ایران با برخورداری از ذخایر غنی ماهیان خاویاری در دریای خزر و فناوری پیشرفته فرآوری، همواره در زمره کشورهای پیشرو در تولید و صادرات خاویار قرار دارد و برنامهریزی برای توسعه پایدار این صنعت در دستور کار قرار گرفته است.
گفتنی است: خاویار ایران بهویژه از استانهای شمالی مانند مازندران، به دلیل کیفیت ممتاز، به بازارهای اروپایی، آسیایی و آمریکایی صادر میشود و نقش مهمی در ارزآوری و معرفی توانمندیهای اقتصادی کشور دارد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه