به گزارش چامه شمال، محمدعلی موسیپور گرجی اظهار کرد: با عنایت به ترافیک شناورها در لنگرگاه و لزوم تسریع در عملیات تخلیه و بارگیری این تجهیزات توسط بخش خصوصی تامین و در ناوگان تجهیزات عملیاتی بندر امیرآباد بکارگیری شدند.
وی افزود: با الحاق 3 دستگاه جرثقیل 50 تنی و یک دستگاه لیفتراک به تجهیزات عملیاتی این بندر، توان عملیاتی بندر ارتقاء یافته که علاوه بر تسریع در روند تخلیه و بارگیری کالاها، رضایت صاحبان کالا و شرکتهای کشتیرانی را در پی خواهد داشت.
مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد ادامه داد: با توجه به وسعت اراضی پسکرانه و ایجاد زیرساخت های لازم در بندر امیرآباد جهت انبارش انواع کالا و همچنین بهرهمندی این بندر از شقوق مختلف حمل و نقل ترکیبی، تجار کالا های خود را به این بندر حمل می نمایند و انتظار آنان ارائه تسهیلات و انجام خدمات به موقع در فرآیند تخلیه و بارگیری می باشد که با تقویت تجهیزات و تسریع در روند گردش کالا، علاوه بر بهبود روند عملیاتی، میزان توقف کشتی ها در لنگرگاه کاهش خواهد یافت.
موسیپور بیان داشت: همانطور که در جلسات مستمر با صاحبان کالا و نمایندگان شرکت های کشتیرانی با حضور مسئولین ذیربط به آن اشاره شده است، سرویس و ارائه خدمات مطلوب به کشتی ها یکی از شاخص های مهم برای حفظ مشتریان در بندر و جذب صاحبان کالا محسوب می شود و سعی کرده ایم این خدمات بصورت مناسب و مطلوب در زمان تخلیه و بارگیری کالا انجام شود و در راستای آن هم به احصاء موانع و چالش ها نیز پرداخته شد که به لحاظ اهمیت نیز باید این مشکلات مرتفع تا به حد مطلوب و استاندارد لازم برسیم.
وی، تسریع و ارتقا نرم عملیات در تخلیه انواع کالاها خصوصا کالاهای اساسی، ارتقا سطح امنیت غذایی و تجهیز و تکمیل زیرساختهای بندری به دستگاههای مدرن تخلیه و بارگیری را از اهداف اصلی و با اولویت برشمرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد یادآور شد: این تجهیزات توسط بخش خصوصی تامین و به این بندر منتقل شد و بر اساس نیاز صاحبان کالا نیز تقویت خواهد شد تا چرخه عملیاتی پاسخگوی مشتریان باشد و این دستگاه ها قادر خواهند بود روزانه 3600 تن انواع کالا ها را از کشتی تخلیه و یا به شناورها بارگیری کنند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه