شمارش معکوس طرح سرشماری عمومی کشاورزی در مازندران

شمارش معکوس طرح سرشماری عمومی کشاورزی در مازندران

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران از اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی از ۱۲ آبان لغایت ۲۶ آذرماه در استان خبر داد.

به گزارش چامه شمال، فرج‌الله فتح‌الله‌پور در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی در ارتباط با اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی در مازندران، اظهار کرد: همه دستگاه‌های اجرایی باید در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: در عمل باید همه ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی باید پای کار بیاید تا سرشماری به خوبی اتفاق بیفتد.

فتح‌الله‌پور با اعلام اینکه اجرای طرح سرشماری اراضی کشاورزی با محوریت این سازمان در استان و در سطح شهرستان‌ها با محوریت فرمانداران در دستور کار قرار دارد، افزود: این اقدام با استفاده از توان کارشناسی دستگاه‌های اجرایی به ویژه سازمان جهادکشاورزی عملیاتی می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران با اشاره به اینکه موضوع آمار یکی از بحث‌های اصلی در برنامه‌ریزی است، گفت: دسترسی مناسب به آمار و اطلاعات در برنامه‌ریزی‌ها حائز اهمیت است.

فتح‌الله‌پور با بیان اینکه این طرح در بازه ۴۵ روزه به اتمام خواهد رسید، افزود: در پایان سرشماری، اطلاعات بدست آمده باید مبنای برنامه‌ریزی در سطح استان قرار گیرد.

وی با اعلام اینکه در سهم ارزش افزوده کشاورزی رتبه اول کشور را دارا هستیم، یادآور شد: در بسیاری از محصولات رتبه اول تولید را دارا هستیم و از همین جهت، برنامه‌ریزی در حوزه کشاورزی استان مهم است.

فتح‌الله‌پور با بیان اینکه فائو تاکید دارد کشورها هر ۱۰ سال باید یک سرشماری داشته باشند، گفت: استخراج اولیه اطلاعات و آمار در اردیبهشت ۱۴۰۴ انجام و در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران با اشاره به اینکه یکهزار و ۳۵ نفر آمارگیر در طرح سرشماری کشاورزی مشارکت دارند، اضافه کرد: ۳ دوره آموزشی برای آمارگیران برگزار شد که دوره اول آن در تهران و دوره دوم در استان بوده است.

فتح‌الله‌پور یادآور شد: ۲ لغایت ۸ آبان‌ماه آخرین دوره آموزشی برای آمارگیران و کارشناسان خبره در حال انجام است.

وی با اعلام اینکه اطلاعات با تبلت جمع‌آوری و در سامانه یکپارچه‌سازی اطلاعات بارگذاری می‌شود، گفت: مرکز آمار ایران در نظر دارد این اطلاعات را در اختیار وزارت جهادکشاورزی قرار دهد تا در سامانه پهنه‌بندی این وزراتخانه بارگذاری گردد.

فتح‌الله‌پور با اشاره به اینکه با روند ویلاسازی قطعاً از میزان زمین‌های کشاورزی کاسته شده است، افزود: طبق سرشماری قبلی، ۴ میلیون و ۹۰ هزار بهره‌بردار در سطح کشور و ۳۲۲ هزار و ۵۰۳ بهره‌بردار در مازندران داریم.

وی تعداد بهره‌برداران در سرشماری در دست اجرا را ۳۴۰ هزار نفر پیش‌بینی کرد.

انتهای پیام/

تصاویر خبر


ارسال دیدگاه