به گزارش چامه شمال، در این ارتباط مدیرکل پزشکی قانونی مازندران اظهار کرد: بر اساس آمارهاي موجود در هفت ماهه سالجاری سقوط از بلندي با ۳۵ فوتي رتبه اول مرگهاي ناشي از حوادث كار را به خود اختصاص داده است.
دکتر علی عباسی افزود: برق گرفتگی با ۲۲ مورد، جسم سخت با ۱۲ و سایر موارد با یک فوتی در رتبههاي بعدي مرگ بر اثر حوادث كار قرار دارند.
وی از کاهش ۱۱ درصدی تلفات ناشی از حوادث كار طی سالجاری خبر داد و مرگ ناشي از اینگونه حوادث طی سالجاری را ۷۰ نفر اعلام کرد.
دکتر عباسی با اعلام اینکه از این میان یک فوتی، زن بوده است، گفت: از این میان ۵۵ نفر متاهل و مابقی مجرد هستند.
عضو شورای قضایی مازندران ادامه داد: طی این مدت، بيشترين مرگهاي ناشي از حوادث كار با ۱۵ مورد در مهرماه و كمترين آن با 6 مورد در اردیبهشتماه ثبت شده است.
دکتر عباسی تصریح کرد: طي اين مدت شهرستانهاي آمل با ۱۰، بابل با ۹ و نوشهر با ۸ مورد بیشترین و شهرستانهاي نکا، فریدونکنار، بهشهر، عباس آباد، جویبار و تنکابن هر کدام با یک فوتي كمترين موارد مرگ بر اثر حوادث كار را شاهد بودند.
وی به تفکیک سن متوفیان پرداخت و گفت: بیشترین سن مربوط به افراد ۴۱ تا ۵۰ سال با ۱۶ فوتی بوده و سنین کمتر از ۲۰ سال با 6 فوتی کمترین آمار را به خود اختصاص داده است.
دکتر عباسی با اشاره به افزایش پنج درصدی مصدومین حوادث کار نسبت به مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد و افزود: بر اساس آمار مراکز پزشکی قانونی استان طی هفت ماه امسال ۵۳۰ مصدوم ناشی از حوادث کار به پزشکی قانونی مراجعه کردند.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با اعلام اینکه از این میان ۵۰۵ مصدوم مرد و مابقی زن هستند، خاطرنشان کرد: ارزش نهادن به جان انسانها، داشتن برنامه ايمني در كار، رعايت استانداردها و قوانين مربوطه، آموزش و ايجاد نظام اطلاعرساني و عبرت از حوادثي كه اتفاق افتاده از مهمترين راهكارها در راستاي كاهش حوادث ناشي از كار است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه