به گزارش چامه شمال، علیرضا یوسفنژاد در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی اظهار کرد: دستگاههای خدماترسان همراهی با صنعتگران نداشته و هزینه اولیه راهاندازی را افزایش میدهند.
وی افزود: این عدم حمایت موجب میشود هزینه اولیه راهاندازی واحد تولیدی افزایش یافته و دیگر اجرای پروژه برای سرمایهگذار مقرون بهصرفه نباشد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران با اشاره به گستردگی دغدغههای تولید در استان، یادآور شد: بیشترین دغدغه ما در بحث زیرساختی و جذب سرمایهگذار است.
یوسفنژاد با بیان اینکه شهرکهای صنعتی مازندران با چالشهای متعددی در مسیر رشد و جذب سرمایهگذار مواجه است، ادامه داد: کمبود زمین صنعتی، مشکلات نقدینگی، ضعف در زیرساختها و موانع حقوقی از جمله مسائلی است که روند توسعه اینگونه شهرکها را کند کرده است.
وی با اشاره به زیاد بودن دغدغههای تولید، خواستار مطالبه گریها رسانهها شد و این مساله را بسیار حائز اهمیت دانست.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران، مشکلات شهرک صنعتی در استان را سختافزاری و نرمافزاری عنوان کرد و گفت: بیشترین دغدغه در بحث زیرساختی و جذب سرمایهگذار است.
یوسفنژاد با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه گازرسانی به شهرکهای صنعتی، افزود: پیگیری گازرسانی به شهرک صنعتی لاریجان، شهرک صنعتی ساری و اصلاح شبکه گاز امامزاده عبدالله آمل انجام شده است.
وی در حوزه تامین آب شهرکهای صنعتی نیز گفت: تامین آب از طریق تجهیز چاه شهرک صنعتی لاریجان، تامین آب شهرک صنعتی شماره ۲ ساری و تامین آب شهرک صنعتی شهید سلیمانی از جمله اقدامات بوده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران، بیان کرد: در راستای ایجاد صنایع کارگاهی و اجاره اینگونه واحدها، ساخت ۱۴۳ واحد صنایع کارگاهی در دستور کار قرار گرفت.
یوسفنژاد با اشاره به واحدهای تولیدی راکد در مازندران، یادآور شد: طی یکسال اخیر ۷۰۰ پرونده مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت ۱۲ پرونده به خلعید منجر شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران احداث شهرک سلولزی از سوی صنايع چوب و کاغذ مازندران را اتفاق خوبی دانست و افزود: مباحث اداری این پروژه موجب شد که این اقدام هنوز شکل نگرفت.
یوسفنژاد خاطرنشان کرد: منتظریم چوب و کاغذ مازندران تغییرات مدیریتی رخ داده را اعمال تا کار پیش برود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه