به گزارش چامه شمال، پوریانی اظهار کرد: در راستای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، رفع موانع تولید و افزایش تولید و بهرهوری و جلوگیری از افزایش بیکاری با اقدامات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری مازندران، ۱۱ واحد تولیدی احیا و ۱۷۰ نفر از کارگران به سرکار بازگشته یا از بیکاری آنها جلوگیری شده است.
وی افزود: ستادهای اقتصاد مقاومتی در کل کشور و در دادگستری همه استانها فعال شدهاند تا به مطالبات کارآفرینان و تولیدکنندگان رسیدگی کنند و مشکلات در حوزه تولید و صنعت را به همکاری دستگاه اجرایی کشور حل کنند.
رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری مازندران در رابطه با کمک به تولید و اشتغال گفت: درسال گذشته تعداد ۷ جلسه برای موضوعات و مشکلات مطروحه در حوزه سرمایهگذاری وتولید استان و همچنین مشکلات موردی سرمایهگذاران و دارندگان واحدهای تولیدی وخدماتی سطخ استان تشکیل و تعداد ۲۲ مصوبه در موضوعات مختلف صادر شد.
پوریانی افزود: این مصوبات به مراجع ذیربط استانی ابلاغ و پیگیری مصوبات در دستورکار دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری مازندران به منظور وصول نتایج قرار گرفته است و تعداد ۱۱ جلسه فرعی تشکیل و درخواستهای ارجاع شده بررسی وپیگیری شد.
رئیسکل دادگستری مازندران تصریح کرد: تعداد ۸۵ پرونده در دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی استان تشکیل شد و از این تعداد ۶۳ واحد تولیدی با بانکها و ۱۲ واحد تولیدی با سازمانها مشکلاتی دارند که پس از اخذ استعلامات لازم و تکمیل پرونده در صورت لزوم در جلسات ستاد استان مطرح میشود.
پوریانی خاطرنشان کرد: ستاد اقتصاد مقاومتی با حجم بالای پرونده و مراجعات مردمی متعدد روبروست و اکثر مراجعان از سرمایهگذاران و تولیدکنندگان هستند و همه تلاش دادگستری استان حمایت از تولید و رفع مشکلات و موانع برای سرمایهگذاری در استان است.
وی اضافه کرد: این شرکتها و کارخانجات احیا شده شامل مرکز نگهداری بیماران اوتیسم، کارخانه پودر استخوان، شرکت کالا آرام باربند امیرآباد، شرکت تعاونی بسته بندی مرمرکبات نارنجستان قائمشهر، مزرعه پرورش ماهی اکبری، جایگاه سوخت امامزاده عبدالله آمل، گلخانه حدادیان، شرکت خصوصی عرفان حسن نیا، شالیکوبی در روستای زرین کلا در جویبار، شرکت کیک و کلوچه کاوه و مرغداری دولتی فرد بوده است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه