رضا شریعتی
به گزارش چامه شمال به نقل از پایگاه خبری تیرنگ، بیست و پنجمین استاندار مازندران بر مسند ریاست نشست و مراسم معارفه او برگزار شد!
چه بخواهیم چه نخواهیم حالا یوسف نوری که وزیر مستعفی دولت است و ماجرای حقوق فرهنگیان و استعفای معروفش در اذهان بسیاری جا خوش کرده والی مازندران است.
مراسم تودیع و معارفه حسینیپور و نوری به هر حال برگزار شد و نکتهای حائز اهمیت داشت علی رغم این که در خارج از ساختمان استانداری، مردم به برخی رویههای استاندار و منسوبان او اشکالهایی وارد میدانستند و از این منظر سخت گلایهمند هستند و انتظار داشتند مسائل و موضوعات راهبردی در تحولات مدیریتی استان روی دهد و گفتمان و برنامههای دولت در استان تحقق یابد و دغدغههای آنان برطرف شود از نمایندگان مجلس تا نوری استاندار جدید و حتی خود حسینیپور از عملکردش تعریف و تمجید و به نوعی تعارف کردند!
اگرچه ضرورت خانه تکانی مدیریتی در استانداری و استان مازندران، نیز ایجاد فضای هرچه مناسب تر برای بهره گیری از افراد شایسته همسو با دولت و تغییر مدیران ناکارآمد ضد گفتمانها و سیاستهای دولت، را گریزی نیست اما حسینیپور باید میماند و به مردم و دولت پاسخ میداد چه دستاوردی داشته است، امروز مازندرانی که ما در مدت حدود ۳۰ ماه حضور این مسئول دیده بودیم با آنچه از آن تعریف میکردند متفاوت بود!
ما فراموش نکردهایم همزمان با انتخاب حسینیپور به عنوان استاندار مازندران وعدهها و شعارهای انقلابی و امیدوارکنندهی او در دولت آیت الله رئیسی که بعد از هشت سال کنترل کشور را با اقبال مردم در دست گرفته بود این تصویر را در اذهان دلسوزان استان، نخبگان و منتقدان متبادر ساخت که باید به او اعتماد کرد اما در واقعیت استاندار سابق با وعدههایش فاصله شگرفی داشت.
یکی از شعارهایی که حسینیپور بر روی آن تاکید کرده بود شعارهایی همچون «استاندار جوانان بدون پارتی هستم» یا «۵۰ درصد مدیران را از جوانان انتخاب میکنم» بود.
از دیگر شعارهای استاندار مازندران تکمیل و راه اندازی کارخانه زبالهسوز ساری، همکاری بین المللی مازندران، راه اندازی تاکسی هوایی، تقویت اقتصاد دریاپایه، خرید کشتی کروز، استفاده از ظرفیت نخبگان، فعال سازی و احیای کارخانههای تعطیل شده و رونق تولید، تحقق شعار سال، رونق گردشگری مازندران و… در کنار پیگیری مصوبات سفر اول رییس جمهور بود.
اگرچه در عمل حسینیپور مدعی شد که
افزایش مشارکت مردمی در پروژههای استان، احیا واحدهای تولیدی راکد، جذب سرمایه گذار در پروژههای کلان استان، احصا فرصتهای سرمایه گذاری در مازندران، توسعه کشاورزی صنعتی و دانش بنیان، افزایش شرکتهای دانش بنیان، افزایش صادارت محصولات کشاورزی استان، فعال سازی بنادر استان مازندران برای تجارت با کشورهای همسایه، توسعه طرح نهضت ملی مسکن برای مازندرانیهای عزیز، توسعه گردشگری با ایجاد اسکلههای تفریحی، ایجاد مناطق نمونه گردشگری، گردشگری سلامت، راه اندازی مناطق آزاد تجاری مازندران، تسریع
در اجرای بزرگراه تهران-شمال، راه اندازی دفتر غرب استانداری مازندران و … همگی دستاورد ها و راهبردهای زیر بنایی ارزشمندی بود که به واسطه مدیریت او و همکارانش رخ داده اما در عمل نه تاکسی هوایی آمد و نه کشتی کروز! نه اتوبان ساحلی ساخته شد نه مترو آمد و نه میتوانست بیاید! و جزیره مصنوعی که برخی مدیران قول ساختش را میدادند وعده توخالی بیش نبود!
امروز هم که نوری آمده از ادامه مسیر حسینیپور میگوید، او که برنامهی واریز حقوق فرهنگیانش در اسفند ۱۴۰۱ فراموش نشده است از برنامهاش برای توسعه مازندران میگوید اما برنامه خود را ارائه نکرده و آن را در معرض نگاه و نظر کارشناسان قرار نداده است!
گویا باز هم مازندران سرزمین ۳ هزار پروژه ناتمام باید سرزمین کسب تجربه و سکوی پرتاب عدهای باشد!
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه