ساخت بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال کشور در ساری

ساخت بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال کشور در ساری

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال کشور در محوطه اداری این شرکت احداث شد.

به گزارش چامه شمال، حیدر داوودیان از پایان عملیات اجرایی ساخت نیروگاه خورشیدی 160 کیلوواتی در محوطه اداری این شرکت و در آستانه بهره‌برداری قرار گرفتن این زیرساخت به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال کشور خبر داد.

وی با بیان اینکه بهره‌گیری از ظرفیت منابع انرژی تجدیدپذیر برای تولید برق در راستای اجرای الگوی مدیریت سبز سازمان‌های دولتی ایران مورد توجه این شرکت قرار دارد، اظهار کرد: عملیات اجرایی نصب تاسیسات تولید برق از انرژی خورشیدی پس از انجام مطالعات لازم، آذر سال گذشته آغاز شد که اکنون به پایان رسیده و برق تولیدی این نیروگاه نیز به زودی وارد شبکه توزیع برق می‌شود.

داوودیان افزود: توان تولید این نیروگاه که با نصب 702 متر مربع پنل خورشیدی روی سقف 2 ساختمان ساخته شد 160 کیلووات و تولید تجمیعی سالانه این نیروگاه نیز 215 مگاوات ساعت است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران مصرف سالانه برق مجتمع اداری این شرکت بر اساس گزارش شرکت توزیع برق مازندران حدود 300 مگاوات ساعت است که با راه‌اندازی این نیروگاه 215 مگاوات از این نیاز با انرژی خورشیدی تأمین می‌شود.

داوودیان اظهار کرد: این طرح نیروگاهی با صرف حدود 80 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات طرح مدیریت سبز طی چهار ماه اجرا شد و به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

وی ادامه داد: تست تجهیزات نیروگاه و تولید برق انجام شد و خوشبختانه گزارش تست نشان‌دهنده کیفیت بالای تجهیزات است.

داوودیان درباره پیامدهای مثبت ساخت این نیروگاه در شرکت آب منطقه‌ای مازندران نیز اظهار کرد: علاوه بر کاهش هزینه‌های تولید برق و کم شدن احتمال قطعی برق در تابستان، پیامدهای زیست‌محیطی این اقدام نیز بسیار ارزشمند است. با ساخت این نیروگاه خورشیدی سالانه از تولید و انتشار 101 کیلوگرم گاز CO2 جلوگیری می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: تولید برق از منابع انرژی تجدیدپذیر یکی از اولویت‌ها و دغدغه‌های این شرکت است که با شناسایی و واگذاری نقاط مستعد برای ساخت نیروگاه آبی دنبال می‌شود. در همین راستا نیز پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع 33.25 مگاوات و تولید انرژی سالانه 139.72 گیگاوات ساعت سرمایه‌گذار جذب شد و مطالعات و مقدمات واگذاری 13 نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برق‌آبی در مازندران هم انجام و فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای این 13 نیروگاه نیز منتشر شده است.

داوودیان خاطرنشان کرد: در مازندران 100 نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع 400.28 مگاوات شناسایی شده که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه