تغییر سبک زندگی و ابتلا به شهرنشینی سبب شده که انسان امروز با انواع و اقسام بیماری ها دست و پنجه نرم کند. یکی از بیماری هایی که سبک زندگی امروز موجب آن شده، دیابت است که انسان های زیادی را درگیر خود کرده است.
23 آبان 1402
اولین محموله آبزیان از مازندران به مقصد مسکو بارگیری شد؛
تابستان ۹۶ بود که به اتفاق همکاران رسانهای در مراسم بهرهبرداری سد گلورد حاضر شدیم و رُبان قرمز افتتاح با حضور مدیران ملی و استانی قیچی خورد. آن روزِ گرم تیرماه و آن مراسم که بر روی تاج سد برگزار شد را از خاطر نمیبرم.
25 مهر 1402
بیماری های قلبی و عروقی اولین علت مرگ در ایران است
بیماریهای قلبی و عروقی اولین علت مرگ در دنیا و همچنین در ایران و استان مازندران بوده و اکثریت این مرگ ها ناشی از بیماری عروق کرونر قلب است که به شکل سکته های قلبی و مغزی تظاهر می کند.
28 شهریور 1402
چند پرده از زندگی "اللهقلی امیری" آزاده دفاع مقدس
طی سال ها خبرنگاری با سوژه های مختلفی مواجه شدم اما این گفتگو از جنس دیگری بود و در آن، چشم انتظاری موج می زد. چشم انتظاری از جنس پدر، مادر، همسر، خواهر، برادر، رفیق، فامیل، همولایتی و...
ویروس پیرولا که از زیر سویههای اُمیکرون است، هنوز مرگ و میر و عوارض شدیدی از آن در مبتلایان گزارش نشده اما با این وجود متخصصان بهداشت و درمان تاکید می کنند افرادی که علائمی مانند تب، سرفه و آبریزش بینی دارند سریعا به پزشک مراجعه کرده و از ماسک استفاده کنند.
26 شهریور 1402
متخصصان دانشگاه علوم پزشکی مازندران توصیه می کنند:
تغذیه با شیر مادر تا دو سال اول زندگی توصیه شده و پزشکان متخصص این امر تاکید موکد کرده اند که کودکانی که از شیر مادر تغذیه می کنند دارای هوش بالاتر و سلامت روح و جسم بیشتری هستند.
مردمان خطّه "کاوَرد" هربار که نام جهاد و جهادسازندگی را می شنوند تنها یک نام به ذهن شان خطور می کند و آن کسی نیست جز شهید "سیدعلی اصغر تاج الدین"... جهادگری که مهندس بود و آموزگار.
مصاحبهای در شهرستان جویبار رقم میخورد اما قرار نیست با قهرمانانِ کشتی گفتگو کنم. با حسن یزدانی پُرمدال، کمیل قاسمی عزیز یا آقا کامران قاسمپور. اینبار با پهلوانِ عرصه فرهنگ ملاقات دارم. آموزگاری که بواسطه پدرانگی برای کتاب، در تاریخ جویبار ماندگار شد.